0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Här hittar du badshorts i en mängd olika utseenden och modeller. Välj bland korta badshorts i härliga färger, eller ett par längre badshorts med sportigt utseende. Plagget har kommit att bli hetare än någonsin och de stora varumärkena kommer ständigt med nya designer. Inspirationen kommer från hela världen, och vi ser prints som palmer, flamingos och ananaser liva upp våra svenska stränder. Klassikerna i svart, rött eller marinblått fungerar såklart alltid och kommer nog alltid kännas som ett säkert kort. Oavsett om det är sommar här hemma i Sverige eller om det vankas semester kommer du kunna hitta nya badshorts hos oss. Vi har modeller för alla personligheter och stilar. I vårt utbud hittar du både långa badshorts herr och korta badshorts herr från många olika varumärken.

Då badshortsen kommer i så pass många och också snygga utseenden i dag passar de lika bra även utanför stranden. Matcha dem med till exempel en löst sittande linneskjorta och ett par snygga sneakers för en lagom dressad stil. Badshorts kommer inte bara i olika utseenden vad gäller färger och mönster, utan går även att hitta i olika passformer. Vissa bär hellre ett par långa badbyxor herr i surfarstil medan andra satsar på ett par korta badbyxor herr för att maxa brännan. En annan modell som blivit populär den senaste tiden är badshortsen i retrostil. Du hittar dem i klassiska färger som rött och blått, och du kan även välja om du föredrar med eller utan snörning i midjan. Komplettera din strandlook med en snygg strandväska och sköna flip flops.

Det är minst lika viktigt att se bra ut på stranden som på stan. Stayhard har badshorts för hela sommaren som både matchar till skjortan som t-shirten. Snabb leverans och fria returer.