0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Shorts

En av de bästa uppfinningarna inom klädväg måste onekligen vara shortsen. Detta luftiga och mycket användbara plagg som älskas av många män under de varma månaderna finns i flera olika utföranden. Det gör det till ett mångsidigt plagg som kan matchas i all oändlighet. Mjuka eller styva, korta eller längre, mönstrade eller enfärgade – utbudet är stort. Det kommer dessutom hela tiden nya modeller i olika utseenden, vilket gör detta till ett plagg som verkligen hör hemma i alla mäns garderober. Nu kan du välja att klä dig i herrshorts för en dag på stan men också under barbesöket i kombination med en instoppad snygg skjorta och skärp. De varmare månaderna innebär ofta många finare tillställningar såsom examensfester och midsommarfiranden, och då är det klart att även männen ska få gå barbenta.

För en komplett basgarderob kan du satsa på kortbyxor för herrar i färgerna svart, vitt eller khaki. De kommer passa fint ihop med resten av din garderob och gör dem därför otroligt användbara. Glöm dock inte att ett par shorts herr i starka färger kommer ge dig möjligheten att skapa riktigt snygga, iögonfallande looks. Och ett par jeansshorts är svårt att leva utan. Även om shortsen tagit sig ut på gatan använder vi dem fortfarande mer än gärna när vi tränar. Ett par långa shorts herr ger oss det där sportiga, men samtidigt avslappnade, utseendet och är samtidigt lätt att röra sig i. Ett par cargoshorts herr är också en favorit som passar bra tillsammans med T-shirten eller hoodien. Hitta dina shorts online hos oss idag!

Hitta dina herrshorts i casual eller mer dressad stil. Vi har allt från jeansshorts till tygshorts för mannen och sommardagarna/semestern. Snabba leveranser och fria returer gäller på hela sortimentet.