0

15% EXTRA PÅ REA MED KOD: 15XTRA HANDLA HÄR

Shorts

Njut av värmen och matcha din t-shirt eller skjorta med ett par snygga chinosshorts eller jeansshorts. Kanske börjar det bli dags för nya badshorts också?

Ett par snygga shorts är ett måste under varma sommardagar. Shorts finns i en mängd olika modeller och utföranden, så det är inte svårt att hitta favoriter. Vad föredrar du? Långa shorts, korta shorts, jeansshorts, chinosshorts eller varför inte ett par badshorts så att du är redo att hoppa i vattnet när du behöver svalka av dig. Hos Stayhard hittar du ett stort utbud av schyssta shorts för alla smaker.

Visar sida 1 av 2 Nästa
På sommaren är shorts i princip alltid rätt, så länge det inte finns en klädkod som säger annat. Det går absolut att vara prydlig och proper med ett par shorts, allt hänger på vilken slags shorts du väljer och vad du kombinerar dem med. För en mer städad look kan du välja ett par chinosshorts och bära dem tillsammans med en skjorta och ett par finare skor. Glöm inte att använda ankelsockor så att du slipper fula strumpkanter som sticker upp ur skorna. Med ett par sneakers och en pikétröja blir stilen lite mer ledig, och vill du vara riktigt avslappnad kan du ta på dig valfria shorts och ett linne. Det är du som avgör hur du vill bära dina shorts och vilket intryck du vill ge. Hos Stayhard hittar du ett stort utbud av shorts för herr som passar olika stilar och situationer. Vilka blir dina favoriter? Vi ger dig alltid bra priser, fri frakt, snabba leveranser och 30 dagars bytesrätt så att du kan prova hemma i lugn och ro. Är du ny kund? Glöm inte att använda vår rabattkod som ger dig 15 % rabatt på ditt första köp.