0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Linnen med tryck

Ett linne med tryck är en stil i sig. Tack vare att det finns många variationer när det kommer till linnen med tryck kan du skapa både en diskret stil och vara i centrum i alla rum. Är du inspirerad av streetstyle och gillar synliga märkesnamn på dina kläder finns det flera linnen med tryck som du kommer trivas som fisken i vattnet i. Det vi på Stayhard gillar mest när det kommer till linnen med tryck är det stora utbudet som erbjuds. Tack vare variationen av tryck kan du själv välja hur du vill uttrycka din stil. När du tränar är det dessutom mycket skönt att bära ett linne. Det är luftigt och bekvämt. Snygga linnen med tryck passar utmärkt att bära på gymmet, eller vid något annat avspänt sammanhang som till exempel på stranden eller en fest.

Genom att förse linnen med tryck har en helt ny kategori av kläder för överkroppen skapats, kläder som riktigt skriker ut att du inte är på jobbet. Linnen med tryck är ett sätt att uttrycka en åsikt eller en stil, men framförallt är linnen med tryck snygga. Ett linne med tryck är ett plagg du har på sig när du slappar, tränar eller hänger med polarna. Trycket är ett sätt att visa att det går att klä sig på ett avslappnat sätt och att ändå ha stil. Det är ett klädesplagg som funkar för flera tillfällen, på stranden, när du tränar och när du slappar hemma på soffan. Utöver dessa tillfällen finns det något mer formella sammanhang där ett linne med tryck fungerar alldeles utmärkt.

På Stayhard kan du hitta många olika linnen med tryck, texter, bilder och sköna citat för att uttrycka dina åsikter eller känslor utan att säga något.