0

15% EXTRA PÅ REA MED KOD: 15XTRA HANDLA HÄR

Linnen

Ett ikoniskt plagg som ger svängrum både åt din personlighet och dina armar och axlar. Perfekt som eget statement. Utmärkt att bära under skjortor och tröjor.

Linnet är ett plagg med många användningsområden. Du kan bära det som underplagg under en skjorta, eller låta själva linnet vara det som sätter tonen i din outfit. Ett linne passar lika bra på stranden som till utekvällen. Kombinera det med en kavaj för att skapa en mer oväntad look, eller satsa på ett linne med ett mer vågat mönster. Hos Stayhard hittar du snygga linnen för alla tillfällen.

Visar sida 1 av 1
Linnen är både snygga och praktiska. Till skillnad mot en skjorta eller en T-shirt är linnet ett luftigare och svalare plagg som passar perfekt för heta sommardagar. Det är också ett schysst plagg som ger dig en lite ledigare och mer avslappnad stil. Med ett linne är det lätt att uttrycka sig då de finns i massor av olika varianter, färger och mönster. Välj ett neutralt linne om du vill bära det som underplagg eller när du vill ha en clean och stilren look, och satsa på ett mönstrat linne eller ett linne med tryck när du vill krydda din outfit lite extra. Hos Stayhard hittar du ett stort utbud av linnen för herr i olika utföranden. Vi ger dig alltid bra priser, fri frakt och snabba leveranser. Du får också 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du kan prova kläderna hemma i lugn och ro och hitta just dina personliga favoriter. Är du ny kund hos oss? Glöm då inte att använda vår rabattkod som ger dig 15 % rabatt på ditt första köp.