0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Linnen

Tidigare har ett linne enbart varit ett plagg som burits under skjortan eftersom många föredrar att ha någon form av undertröja under skjortan. Men idag finns det många snygga linnen som fungerar lika bra för sig själva, utan någon skjorta. Ett linne är väldigt luftigt och bekvämt och kan därför vara skönt att bära under varma avspända dagar, vid träning eller kanske hemma när du slappar i soffan - oavsett tillfälle kommer linnet att ge dig en skön och avslappnad look. Ska linnet bäras utan skjorta finns det flera sätt att göra linnet till blickfånget i din outfit genom att välja ett mönstrat linne eller ett i en stark färg. Ska linnet bäras under en skjorta, eller om du bara är ute efter en neutral look, är det bättre att välja ett linne med en neutral färg.

Under en skjorta bör du alltid bära någon form av undertröja för att undvika skav och för att det inte skall bli för kallt. Ett linne som bärs under en skjorta kommer sällan att synas men det skadar ju ändå inte att linnet är snyggt. De herrlinnen som bärs under en skjorta kan vara tanktop herr, vilket är ett tajt linne som fungerar bra som underplagg. Ett annat bra val är vanliga enfärgade linnen för herr, i diskreta färger som inte lyser igenom, eller en luftig och skön brynja. En T-shirt går också bra att använda som undertröja men den ärmlösa designen hos linnen gör att de fungerar bättre. Vi har ett omfattande sortiment av snygga linnen herr där det går att hitta enfärgade, mönstrade, randiga linnen samt linnen med tryck.

Linnen är både snygga och praktiska. Till skillnad mot en skjorta eller en T-shirt är linnet ett luftigare och svalare plagg som passar perfekt för heta sommardagar. Det är också ett schysst plagg som ger dig en lite ledigare och mer avslappnad stil. Med ett linne är det lätt att uttrycka sig då de finns i massor av olika varianter, färger och mönster. Välj ett neutralt linne om du vill bära det som underplagg eller när du vill ha en clean och stilren look, och satsa på ett mönstrat linne eller ett linne med tryck när du vill krydda din outfit lite extra. Hos Stayhard hittar du ett stort utbud av linnen för herr i olika utföranden. Vi ger dig alltid bra priser och snabba leveranser. Du får också 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du kan prova kläderna hemma i lugn och ro och hitta just dina personliga favoriter. Är du ny kund hos oss? Glöm då inte att använda vår rabattkod som ger dig 15 % rabatt på ditt första köp.