0

Dressade västar

Dressade västar används ofta tillsammans med kostym, men en väst har fler användningsområden än så. Den kan med fördel bäras över skjorta och kombineras med jeans eller chinos för en lite ledigare look som ändå är uppklädd och stilig. Vill du gå hela vägen till en festlig och välklädd outfit som passar även på de finare tillställningarna bär du den med kostymbyxor, vit skjorta, kavaj, finskor och slips eller fluga.

Visar sida 1 av 1

Många känner sig väldigt uppklädda i väst, kanske lite för uppklädda till och med. Man kan lätt tro att västar bara hör hemma på bröllop och andra finare tillställningar, men även om de visserligen gör sig väldigt bra där så kan de med fördel även bäras till en lite mer nedtonad outfit en helt vanlig vardag. Västen blir så uppklädd som du gör den, beroende på vad du kombinerar den med. Tillsammans med jeans och en snygg skjorta blir västen en stilren detalj som lyfter din outfit utan att kännas för uppklädd.

Hos oss hittar du snygga västar som passar olika tillfällen. Är du ute efter passande plagg och accessoarer till en riktigt finklädd festklädsel har vi även kostymer, skjortor, finskor, bälten, slipsar, slipsnålar, manschettknappar och allt annat du behöver för att bli snyggast på festen. Hos oss får du alltid fri frakt, fria returer och snabba leveranser, och du får dessutom 30 dagars bytesrätt så att du kan prova storleken och stilen hemma i lugn och ro. Köp schyssta kostymvästar för herr hos Stayhard, och glöm inte att utnyttja vårt välkomsterbjudande som ger dig 15 % rabatt på ditt köp om du handlar för första gången!