0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

För högtidliga tillfällen som bröllop eller eleganta middagar är en kostymväst en självklarhet. En välskuren kostym med perfekt passform och under kavajen en väst – elegantare än så kan det inte bli. Men det är inte bara vid dessa högtidliga tillfällen som dressade västar är helt rätt, en snygg kostymväst fungerar utmärkt även utan kavaj och till och med utan slips. På kontoret, på festen eller under den varmare delen av året kan det vara för varmt för kavaj och vill du då ha en mer välklädd look än bara byxor och skjorta är västen perfekt. Detta är något vi på Stayhard verkligen diggar med västen. En snygg väst kan dessutom kombineras på många sätt – i en neutral färg bryter den till exempel av skjortans och byxornas färg. Dressade västar kan vara enkel- eller dubbelknäppta, enfärgade eller mönstrade och kan vara tillverkade av ull, bomull, linne eller siden.

Vill du vara lyxigt elegant vid en finare tillställning finns det inget som slår en tredelad kostym besående av en välsittande kostym, skjorta, slips och en diskret väst. Vad du måste tänka på om du vill bära en tredelad kostym är att det bara kommer att vara snyggt om passformen är perfekt och du måste också tänka på att en kostym av ylle, en skjorta, en slips och en väst kommer att göra det väldigt varmt. Därför är det kanske inte är så lämpligt med tredelad kostym under sommarens högtider. Kostymväst herr finns dock i siden, bomull och linne vilket kan vara svalare under sommarhalvåret. Under vintern är det fritt fram för dressade västar för herrar i alla material, inklusive västar av ull. En tredelad kostym kan vara det mest eleganta du någonsin kan bära.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Många känner sig väldigt uppklädda i väst, kanske lite för uppklädda till och med. Man kan lätt tro att västar bara hör hemma på bröllop och andra finare tillställningar, men även om de visserligen gör sig väldigt bra där så kan de med fördel även bäras till en lite mer nedtonad outfit en helt vanlig vardag. Västen blir så uppklädd som du gör den, beroende på vad du kombinerar den med. Tillsammans med jeans och en snygg skjorta blir västen en stilren detalj som lyfter din outfit utan att kännas för uppklädd. Hos oss hittar du snygga västar som passar olika tillfällen. Är du ute efter passande plagg och accessoarer till en riktigt finklädd festklädsel har vi även kostymer, skjortor, finskor, bälten, slipsar, slipsnålar, manschettknappar och allt annat du behöver för att bli snyggast på festen. Hos oss får du alltid fria returer och snabba leveranser, och du får dessutom 30 dagars bytesrätt så att du kan prova storleken och stilen hemma i lugn och ro. Köp schyssta kostymvästar för herr hos Stayhard, och glöm inte att utnyttja vårt välkomsterbjudande som ger dig 15 % rabatt på ditt köp om du handlar för första gången!