0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Kavaj och kostym

Den allra första kostymen minns många med glädje. Oftast är det vid ett större tillfälle i livet, likt studenten, som kostymen åker på för första gången. Därefter kommer fler och fler tillfällen och kanske bär du till en kostym varje dag på jobbet. En mörkblå kostym går att använda vid flest tillfällen, en grå är något mer formell. En mörkgrå och en svart kostym är den allra mest formella men samtidigt förmodligen den mest användbara. En kostym med en enkelknäppt kavaj med två knappar känns mindre högtidlig än en dubbelknäppt och du kan själv välja hur korrekt du vill vara genom att antingen ha skjorta med slips, polo eller T-shirt under kavajen. Väljer du en ledigt skuren kostym kan du även använda kavajen som en blazer och bära den till chinos eller jeans vilket gör den ännu mer användbar. Vill du ha en komplett garderob bör den innehålla flera kostymer av olika snitt och i olika färger.

Hos oss kan du köpa kostymer online. Att köpa kostym eller kavaj online är mycket enkelt tack vare Stayhards breda utbud, på vår hemsida kan du välja mellan märke, färg, storlek, passform och pris och ett antal alternativ för kostym herr och kavaj herr presenteras. Vi har ett brett utbud av snygga kostymer i många färger och olika snitt. Dessutom har vi snygga kavajer, vilket ger dig möjligheten att välja om du vill köpa en hel kostym eller bara en läcker kavaj. Våra kavajer finns både som enkel- och dubbelknäppta, där de enkelknäppta har två eller tre knappar. Vi har många olika typer av kostymer och kavajer från en mängd olika kända tillverkare – allt från märkeskavajer till billigare alternativ. De flesta av våra kostymer och kavajer är tillverkade av ull men det finns också andra alternativ, som linnekavaj herr.

Kavajer och kostymer är inte enbart något som hör bröllop och andra finare fester till. Den som känner sig obekväm i kostym kan lätt känna sig för uppklädd eller till och med utklädd. Det kan vara en hög tröskel att korsa, men om du väl försöker så märker du snart att det faktiskt inte är så dumt att glida runt i kavaj även en helt vanlig dag. Kombinera den med jeans, T-shirt och sneakers för en mer ledig stil, eller skippa kavajen och kör bara på kostymbyxor och skjorta. Snart kanske du till och med vågar lägga till en slips. Hos Stayhard hittar du ett stort utbud av schyssta kavajer och kostymer för herr, alltid till bra priser. Vi ger dig fri frakt, fria returer, 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du i lugn och ro kan prova hemma. Är du ny kund kan du dessutom utnyttja vårt nykundserbjudande med en rabattkod som ger dig 15 % rabatt på ditt första köp. Hitta dina favoriter bland våra kostymer online redan idag!