0

15% EXTRA PÅ REA MED KOD: 15XTRA HANDLA HÄR

Kavaj och kostym

Oavsett om du föredrar t-shirt under kavaj eller full kostymuppställning med skjorta, slips och väst så hittar du alltid ett relevant urval på Stayhard.

Vissa trivs i det, andra känner sig aningen obekväma. Hur man än känner inför kavajer och kostymer så går det inte att komma ifrån att det är något som var man bör ha i sin garderob. Dels för de där lite mer speciella tillfällena, men även för en vanlig arbetsdag eller när man helt enkelt vill vara lite extra snygg. Maxa stilen med en schysst kavaj eller kostym från Stayhard!

Visar sida 1 av 1
Kavajer och kostymer är inte enbart något som hör bröllop och andra finare fester till. Den som känner sig obekväm i kostym kan lätt känna sig för uppklädd eller till och med utklädd. Det kan vara en hög tröskel att korsa, men om du väl försöker så märker du snart att det faktiskt inte är så dumt att glida runt i kavaj även en helt vanlig dag. Kombinera den med jeans, T-shirt och sneakers för en mer ledig stil, eller skippa kavajen och kör bara på kostymbyxor och skjorta. Snart kanske du till och med vågar lägga till en slips. Hos Stayhard hittar du ett stort utbud av schyssta kavajer och kostymer för herr, alltid till bra priser. Vi ger dig fri frakt, fria returer, 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du i lugn och ro kan prova hemma. Är du ny kund kan du dessutom utnyttja vårt nykundserbjudande med en rabattkod som ger dig 15 % rabatt på ditt första köp. Hitta dina favoriter bland våra kostymer online redan idag!