0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Jeans

Basplagget nummer ett! Från början var jeans ett arbetsplagg utformat för att vara slitstarkt och tåla tuffa arbetsuppgifter. Idag fungerar plagget både till vardag, fest och arbete och det går inte att ha för många par i garderoben. Ett par snygga herrjeans kan matchas till en enkel T-shirt och sneakers för varje tillfälle i vardagen. Du kan också bäras jeansbrallan tillsammans med en skjorta och ett par kängor för de mer uppklädda tillfällena. Det bästa med jeans, enligt oss, är användbarheten och deras tidlöshet. Denim kan dessutom matchas med allt du har i garderoben och fungerar i alla sammanhang. På Stayhard erbjuder vi allt från traditionella modeller till den senaste trenden, beroende på vad som är inne för säsongen. Oavsett om det är skinny eller baggy, blåa eller svarta, eller trasiga och slitna jeans. Just nu har 90-talets dad-jeans slagit sig in bland de populära modellerna tillsammans med rakare modeller och du hittar de hetaste varianterna hos oss.

Passform och rätt fit är avgörande när du vill hitta den optimala jeansbyxan. Jeans är ett tyg som ger med sig och får en perfekt passform ju mer de används. Välj därför ett par som är bekväma, men något tighta när du köper nya – jeans har en förmåga att forma sig efter din kropp. Tänk också på att tvätta dina jeans så sällan som möjligt för att få den rätta känslan och slitningen. Vädra hellre än att tvätta! Jeans går aldrig ur tiden, men vilken modell som är trendigast varierar mellan säsongerna. Vilken färg du väljer har också betydelse, men då du aldrig kan fylla garderoben tillräckligt med denim slår vi ett slag för att köpa hem ett par jeans i alla färger. Oavsett om du väljer en navy, svart eller ljusblå modell kommer du alltså vara helt rätt ute. Ett par mörkblå eller svarta jeans ger ett dressat intryck medan ett par ljusblå eller vita passar perfekt för sommarsäsongen. Oavsett vad som är trendigast bör du även utgå från din kroppstyp när du väljer jeansmodell. Är du lång och smal passa stuprörs- och stretchjeans bäst. För den atletiska kroppen är bootcut-modellen helt rätt. Den normalbyggda kroppen passar bäst i ett par jeans med regular fit. Matcha dina jeans med en enkel T-shirt och skinnjacka för en coolare stil. Eller välj en kavaj tillsammans med jeansen så smälter de in i nästan alla sammanhang. Med ett par dödscoola denims går inget fel.

Det bästa med jeans är att de är så mångsidiga och att de finns i oändligt många stilar och modeller. Du kan ha jeans på dig alla dagar i veckan utan att den ena byxan är den andra lik. Jeans är också väldigt tacksamma att matcha vilket betyder att ett par jeans kan få helt olika uttryck beroende på vad du bär till. Med en skjorta får du en clean look som passar till arbete, fest eller helt enkelt när du vill se lite mer städad ut, medan jeans kombinerat med en T-shirt eller en hood blir mer avslappnat. Även skor och andra accessoarer gör sitt till. Sätt på dig sneakers till ett par snygga jeans och en schysst skjorta så har du en casual look som samtidigt känns lagom proper. Dra på dig finskorna och du är redo för businessmöte eller champagne på hetaste innekrogen. Vilken är din stil? Hos oss hittar du allt från slitna jeans till vita jeans, och vi ger dig alltid bra priser och snabba leveranser.