0

REA UPP TILL 70% HANDLA HÄR

Jeans

Jeans kommer alltid att ha en självklar plats på vår sajt och i din garderob. En outslitlig klassiker där passformen är avgörande. Använd Storleksguiden för att hitta rätt för dig.

Med jeans kan det inte bli fel. Jeansen är ett basplagg som fungerar till det mesta, såväl vardag som fest. Däremot är det förstås viktigt att dina jeans har rätt passform och att du hittar jeans som passar din stil. Hos Stayhard finns jeans för herr i en mängd olika stilar, färger och modeller. Är du ny kund? Glöm inte att använda vår rabattkod som ger dig 15 % rabatt på ditt första köp.

Visar sida 1 av 3 Nästa
Det bästa med jeans är att de är så mångsidiga och att de finns i oändligt många stilar och modeller. Du kan ha jeans på dig alla dagar i veckan utan att den ena byxan är den andra lik. Jeans är också väldigt tacksamma att matcha vilket betyder att ett par jeans kan få helt olika uttryck beroende på vad du bär till. Med en skjorta får du en clean look som passar till arbete, fest eller helt enkelt när du vill se lite mer städad ut, medan jeans kombinerat med en T-shirt eller en hood blir mer avslappnat. Även skor och andra accessoarer gör sitt till. Sätt på dig sneakers till ett par snygga jeans och en schysst skjorta så har du en casual look som samtidigt känns lagom proper. Dra på dig finskorna och du är redo för businessmöte eller champagne på hetaste innekrogen. Vilken är din stil? Hos oss hittar du allt från slitna jeans till vita jeans, och vi ger dig alltid bra priser, fri frakt och snabba leveranser.