0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

När temperaturen sjunker är västen det perfekta ute- och inneplagget. Ett bra val är då en i dun som både ger stor rörelsefrihet och håller dig varm. Dunvästen finns självklart i flera tjocklekar för att passa till olika tillfällen. Västen är ett klassiskt plagg och för festliga tillfällen ger en väst en elegant look. Matcha den till kavajen eller bär västen som ett eget plagg ovanpå skjortan. Antingen kör du på en mer bohemisk look eller en välklädd dressad stil, västen passar för alla stilar. Välj en väst som matchar din personlighet. I vårt sortiment hittar du flera västar i allt från klarorange till mörkare basfärger i blått och grönt.

Västar finns i många olika utföranden och i vårt sortiment kan du hitta en snygg väst för alla tillfällen, oavsett om du söker en för kallare dagar, en väst för uteträningen eller en elegant modell för festen. Västen är perfekt när det blir kyligare ute, men inte tillräckligt kallt för att ta fram vinterjackan. Men en tunnare modell funkar även bra under våren, sommarkvällar och tidig höst. En väst kan ge en extra cool och samtidigt elegant touch på din outfit. Plagget har följt med i flera år och modesvängar och oavsett stil finns det en väst som passar dig. Väljer du en lång, kort, tight eller löspassform? Oavsett kan du putsa till både din fest- och vardagsoutfit med en snygg herrväst.

Dunvästar för att hålla värmen eller snygga västar när du vill klä upp dig lite extra? Oavsett om du letar efter en väst att ha till din skjorta och kavaj, eller en värmande väst att använda när det är lite kyligt, men inte tillräckligt för att ta fram jackan så finns de hos Stayhard. En värmande väst när du är ute i lite kallare klimat i naturen eller när du idrottar är ett plagg väl värt att investera i. En väst fungerar lika bra till ett par snyggt sittande jeans som till ett par träningsbyxor ute i joggingspåret. Med en av våra elegantare västar tillsammans med snygga skor, ett par bra byxor och en skjorta så är du redo för de lite mer högtidliga tillställningarna, eller så har du helt enkelt en lite elegantare stil till vardags. Oavsett vilket; hos Stayhard kan du hitta dina nya västar och är du en ny kund får du 15 % rabatt vid ditt första köp. Look, värme och stil – en bra väst har allt.