0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Rockar och trenchcoats

När vädret blir kallare blir rocken ett måste i varje stilmedveten mans garderob. Oavsett klädstil i övrigt passar de flesta män i en klassisk rock och du bör därför äga minst en att bära under kallare årstider. En trenchcoat är en optimal rockvariant för ostadigare väder. Med sitt vattenavvisande material är trenchcoaten ett perfekt och stilrent alternativ till den enklare regnjackan. Både rockar herr och trenchcoat herr är alltså idealiska under höstens stormar samt för att möta vinterns kyla utan att du behöver kompromissa en välklädd look. Passform är alltid viktigt när det kommer till ytterplagg, men framförallt när du väljer en rock. Du vill att axelpartiet ska sitta rätt, men gärna med lite utrymme för att kunna bära en kavaj eller tjockare tröja under. Att välja en rock med mjuka och välsydda axlar är därför en fördel.

När du väljer rock bör du utgå från din egen stil och sedan tänka praktiskt. Den rock du väljer ska hålla värmen och vara hyfsat funktionell även i sämre väder. En rock i grövre ullmaterial ger både värme och ett välklätt samt ledigt intryck. Att välja svart, marinblått eller brunt gör det enkelt att matcha till resten av dina kläder. Trenchcoaten kan du dessutom välja att bära öppen eller stängd beroende på väder och vad du bär till. Variera genom att antingen bära kragen uppfälld eller nedfälld. Jackans klassiska färg är beige, men du kan även hitta mörkröda och marinblå och självklart svarta. Både rocken och trenchcoaten kompletteras enkelt med halsduk, mössa och handskar där du kan välja fritt bland färger till jackornas mer neutrala nyanser.

Skaffar du en trenchcoat herr så har du någonting som kommer att hålla i många år, även när det gäller stil. En klassisk trenchcoat är aldrig fel men vill du ha ett lite mer vågat snitt hittar du det också hos Stayhard, till bra priser och med gratis retur. Vill du bli lite extra cool så är en trenchcoat herr plagget för dig. Att glida fram längsmed gatorna iklädd trenchcoat är lite extra schysst. Men alla rockar är inte trenchcoats, och Stayhard har flera fräscha rockar herr att välja mellan. Det är ett snyggt och tidlöst sätt att hålla sig varm om hösten och våren. En schysst rock ger dig en lite mer mogen look och gör att du ser mer vuxen och proper ut. Stayhard har ett stort utbud av rockar och trenchcoats att välja mellan, till rimliga priser med snabba leveranser och fria returer. Beställ din nya rock redan idag, för att skaffa den där tidlöst trendiga stilen.