0

Jeansjackor

Med en jeansjacka i din garderob har du ett klassiskt och tidlöst plagg som går att matcha till det mesta och som passar för nästan alla tillfällen. Jeansjackor blir dessutom bara snyggare med åren då de får den där lite slitna looken som ger jackan det lilla extra. Att denim också är ett hållbart tyg gör jeansjackan till en väl värd investering som du har glädje av i många år.

Visar sida 1 av 1

Jeansjackor finns i olika färger och utföranden, från de klassiska mörkt jeansblå jackorna till mer eller mindre ljusa varianter och även färger som vitt och svart. Även när det gäller modellen kan jeansjackor skilja sig åt och vissa har också olika typer av detaljer. Den stora variationen gör det lätt att hitta en jeansjacka som passar just dig och din stil. Stayhard har jeansjackor för herr från märken som Lee, Replay, WeSC och Diesel med flera.

Jeansjackan är ett tacksamt plagg som går att kombinera med det mesta, och den kan också användas över flera årstider. På sommarkvällen har du en T-shirt eller ett linne under, och när det blir kyligare passar den perfekt med en stickad tjocktröja och en mysig halsduk. Oavsett hur du bär den är den ett stilsäkert var i de allra flesta situationer. Köp din herrjeansjacka hos oss – vi erbjuder alltid bra priser, fri frakt och snabba leveranser. Dessutom får du fria returer, 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du kan prova hemma i lugn och ro. Är du ny kund? Glöm då inte att utnyttja vårt nykundserbjudande som ger dig 15 % rabatt på hela ditt första köp!