0

15% EXTRA PÅ REA MED KOD: 15XTRA HANDLA HÄR

Jackor

Ytterplaggen är förpackningen av din stil. Modevalen som signalerar vem du är både funktionellt och stilsäkert. Här hittar du rockar, bombers, skinnjackor och mycket annat för alla årstider.

Under vinterhalvåret är jackan ett flitigt använt plagg och är därmed ett av de viktigaste modevalen du gör. Även sommartid kan jackan vara en viktig del av din outfit. Se till att du satsar på en jacka som både är snygg och som håller dig lagom varm, så behåller du din stil även när det är lite kallare ute. Hos Stayhard hittar du schyssta jackor för alla smaker och tillfällen.

Visar sida 1 av 4 Nästa
Du ska aldrig behöva välja mellan att vara varm eller snygg. Med en riktigt schysst jacka behåller du din stil oavsett väder. Jackor finns i en mängd olika varianter och det kan vara en fördel att ha några olika att välja mellan för att få lite variation. Skinnjackan är en klassiker som är lätt att matcha och som är rätt i de flesta situationer. Med en varm tröja och en halsduk kan den även fungera på vintern. En annan populär favorit är bomberjackan som finns i många olika utföranden. Hos Stayhard hittar du massor av snygga jackor för herr. Vilken är din stil – en klassisk jeansjacka från Lee eller kanske en skinnjacka i riktigt hög kvalitet från Jofama? Här finns allt du behöver för att vara snygg året runt. Vi ger dig alltid snabba leveranser, fri frakt, fria returer och 30 dagars bytesrätt så att du utan problem kan hitta dina favoriter. Som ny kund kan du dessutom utnyttja vårt nykundserbjudande och få 15 % rabatt på ditt första köp!.