0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Uppgradera garderoben och låt dina skinny jeans dela utrymme med en riktigt bra investering. Slitstarka och hållbara skinnbyxor är definitivt ett säkert val för den stilmedvetna mannen. Detta tidlösa och lite vågade plagg har varit en favorit i modevärlden under flera decennier. Vårt sortiment av skinnbyxor i bekvämt och formbart kvalitetsläder passar de flesta män. Skinnbyxor kan komma i klassiskt svart men även flera ljusare varianter. Kombinerat med en crewneck eller snyggt skuren skjorta är du redo för utekvällen och matchar du med en rutig skogshuggarskjorta har du en enkel men unik look inför festligheterna. Skinnbyxorna passar också bra med en grovstickad överdel som kontrast mot det släta lädret. För en mer avslappnad biker-look funkar en enkel vit T-shirt. Häng en välskuren blazer över axeln för en riktig trendsättar-look.

Ett par skinnbyxor är en tidlös modeinvestering som du kan behålla i flera år. Skinnbyxor ger ett självsäkert intryck och är en lyxigare variant av trendiga skinny jeans. Byxorna finns i allt från klassiskt svart till snygga nyanser av ljusbrun och det finns flera sätt att bära skinnbyxor herr mode och matcha dem med din personliga klädstil. Vårt sortiment av skinnbyxor håller hög kvalitet. Välj blankt läder och kombinera med en skjorta eller slät vit T-shirt. Eller satsa på ett mjukt mockaläder föratt skapa en allsidig klädstil som passar med en instoppad rutig skjorta och bälte. Grova kängor eller boots passar bäst till skinnbyxor män. Du kan också skapa en vågad kontrast och välja plimsolls. Skinnbyxor är definitivt ett statement-plagg som passar bäst utanför kontoret – beroende på var du jobbar såklart.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.