0

Chinos

Vad är det som är så speciellt med chinos? Inget – förutom att de ger dig omedelbar stil så fort du kliver i ett par. Chinos är byxan som har ett lite mer propert uttryck än ett par jeans, men som samtidigt är lagom avslappnade och fungerar i så gott som alla situationer och sällskap. Ha dem som de är eller rulla upp byxbenen en bit för en mer casual och somrig känsla.

Chinos

Visar sida 1 av 1

Chinos är en klassisk byxa i bomullstyg som passar såväl till skjorta och kavaj som till en lite mer avslappnad pikétröja eller T-shirt. Beroende på hur du kombinerar din outfit kan du klä upp eller ner dina chinos och skapa olika stilar för olika tillfällen. Matcha med ett par snygga loafers i skinn på finkrogen, och välj sneakers när du vill vara lite mer sportig. Med chinos blir du välklädd utan att vara överklädd. Det är byxan som har det där lilla extra utan att vara för mycket.

Hos Stayhard hittar du chinos för herr i många olika färger och nyanser, från de mer diskret neutrala till sådana som syns lite mer. Vilken är din stil? Här får du alltid snabba leveranser, fri frakt, fria returer och 30 dagars bytesrätt så att du kan prova hemma i lugn och ro. Är du ny kund? Glöm då inte att använda vår rabattkod som ger dig 15 % rabatt på ditt första köp.