0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Byxan utgör basen för din stil och blir därmed det kanske viktigaste plagget. På Stayhard har vi herrbyxor från en mängd kända märken av bra kvalitet. Få saker vittnar om att det är en medveten och trendig man vi har framför oss som en perfekt sittande byxa. Det är lätt att nöja sig med bara två par byxor och sedan gå runt på dessa under veckans alla dagar – men du kommer begränsa dig själv och din stil. Den perfekta garderoben har byxor i olika modeller, färger och stilar för alla tillfällen – precis som vårt utbud. Här hittar du dressade byxor från märken som Gabba och Studio Total eller mer avslappnade brallor från till exempel Alpha Industries och Just Junkies. Uppdatera stilen med byxor från Stayhard.

Med vårt breda utbud blir det enkelt för dig att hitta den ultimata byxan som bjuder på komfort, passform och stil. Rusta upp din garderob med byxor för det viktiga mötet, den heta dejten eller den avslappnade spelkvällen med grabbarna. Svart är en färg som alltid går hem men för att få variation och ge din outfit mer möjligheter ska du satsa på flera byxor i olika färger och stilar. Den lite kortare byxan i bomull funkar till både kavajen och T-shirten och gör sig bra till finskon eller ett par vita sneakers. Vill du vara lite mindre formell men fortfarande hänga med i svängarna kan du satsa på ett par schyssta, funktionella cargobyxor. Beställ dina byxor från Stayhard och ha ett par byxor för varje tillfälle.

Uppdatera din garderob med ett par cargobyxor och ett par avslappande kostymbyxor för att variera din stil. Kombinera ett par kostymbyxor, en t-shirt och skinnjackan för få en schysst outfit.