0

15% EXTRA PÅ REA MED KOD: 15XTRA HANDLA HÄR

Byxor och chinos

Grunden till din look vilar på byxorna. Bygg vidare från den smala svarta byxan, tillför färg med chinos, hitta de ultimata kostymbyxorna eller testa en kortare croppad byxa.

Den som inga byxor har, han får gå med rumpan bar. Byxor är en självklar del av din garderob, men trots att plagget är så viktigt så är det sällan det centrala i en outfit. Vanligare är att man lägger fokus på överdelen. Se till att dina ben blir lika snygga som din överkropp med schyssta byxor från Stayhard. Är du ny kund? Med vårt nykundserbjudande får du 15 % rabatt på första köpet.

Visar sida 1 av 4 Nästa
Byxor finns i en mängd olika varianter, modeller, stilar och utföranden. Vissa gillar tighta, andra föredrar en mer loose fit. Oavsett om du söker ett par snygga sweatpants att glida runt i eller om du är ute efter schyssta chinos är vi säkra på att du kan hitta något som faller dig i smaken hos oss. Vi har byxor för alla stilar och tillfällen, så passa på att uppdatera garderoben med just dina favoriter. Brukar du alltid ha samma stil på dina byxor? Våga utforska något nytt och satsa på en annorlunda färg eller modell! Att ha byxor i några olika modeller, material och färger ger dig en bra variation att bygga din outfits med. Stayhard har ett stort utbud av byxor för herr och vi ger dig alltid bra priser, snabba leveranser och fri frakt. Dessutom får du 30 dagars bytesrätt så att du kan prova hemma i lugn och ro. Handla dina byxor online redan idag – som ny kund kan du utnyttja vårt nykundserbjudande med en rabattkod som ger dig 15 % rabatt på ditt första köp.