0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Handdukar och badlakan är mer än bara praktiska saker som du torkar dig på. Vilken sorts handdukar du har säger någonting om dig som person, och vilken stil du har. Föredrar du rena enfärgade handdukar, eller coola saker med tryck på? Hos Stayhard hittar du handdukar för alla stilar och tillfällen, och som ny kund får du dessutom 15 % rabatt när du handlar från oss.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Stayhard har handdukar i mängder med olika storlekar och utföranden, frottéhanddukar, badlakan och mycket annat som behövs i var mans hem. När du visar upp dig på stranden med dina snygga badbyxor och coola solglasögon, glöm då inte bort badlakan och handduk. Det säger precis lika mycket om din stil som de kläder du har på dig, och hos Stayhard hittar du coola handdukar och badlakan som säger någonting om vem du är. Mönstrade enfärgade eller med tryck på – vilken sorts handdukar passar ihop med din stil? Kolla runt i vårt utbud och välj de handdukar och badlakan som passar just dig. Passa sedan gärna på att kolla vårt sortiment av flip-flops, shorts och badbyxor för att ordna fram den perfekta looken till sommaren. Stayhard har ett stort utbud av kläder och tillbehör för stranden och sommaren, alltid till bra priser. Dessutom ger vi också fria returer när du handlar från oss.