0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Kent Brushes

Du hittar flera generationer av hårborstar hos Kent Brushes. Detta länge familjeägda företag i England har tillverkat de mest utsökta borstar och kammar sen 1700-talet och på CV:et kan vi även läsa att Kent Brushes är kunglig hovleverantör till det brittiska kungahuset – då är man bra på borstar. Du hittar många olika typer av borstar i vårt sortiment av Kent Brushes. Bland annat hårborstar, kammar, skäggborstar, badborstar och skoborstar. Oavsett borste kan du vara säker på att hitta en i bra kvalitet.

Borstar från Kent Brushes
William Kent från England grundade företaget redan år 1777 och det har sedan gått i arv, generation efter generation. Tyvärr dog den siste i Kent familjen år 1932 och bolaget köptes av Cosby Brushes, men de har lyckat behålla den fina kvalitet som alltid har präglat borstarna under alla år. De använder bara noga utvalda råvaror till alla borstar och kammar. En hel del av originalborstarna tillverkas fortfarande för hand då hantverket värdesätts högt. Lyxa till det och skaffa dig en riktigt bra borste eller kam som faktiskt är skonsam mot ditt hår. Kör på hela kitet och kombinera med en rakborste och mustaschkam.

Varje dag spenderar du tid på att borsta eller kamma håret. Klart du ska ha en bra borste då. Kent Brushes har allt när det kommer till borstar och kammar för håret, mustaschen och skägget. Kombinera rakborsten med en raktvål eller rakkräm och du har allt för att lyckas med din styling.