0

Kassa

Tyvärr kan vi inte leverera alla dina varor. Vi har justerat antalen i din shopping bag.

Vi kan tyvärr inte hitta din rabattkod. Den kanske inte gäller längre? Du kan även kontrollera stavningen och prova igen.

Totalbeloppet ändrades. Granska och godkänn genom att klicka på "Slutför köp" igen.

Tyvärr kan vi inte matcha dina kunduppgifter i våra system, du kommer därför inte se rabatten. Eventuell rabatt kommer visas i orderbekräftelsemailet som skickas ut när din order är behandlad.

Klicka på ”skicka order” igen för genomföra ditt köp.

1. Shoppingbag
  • Presentkort {{gc.Code}} ({{gc.Using | lscurrency}})
    Saldo: {{gc.Balance | lscurrency}}
Vi kunde inte hitta ditt presentkort. Var noga med stora och små bokstäver. Har du en rabattkod? Fyll i den nedan istället. Vi är ledsna, men ditt presentkorts giltighetstid ser ut att ha gått ut. Pga. tekniska problem kan vi tyvärr inte bekräfta ditt presentkort. Om problemen kvarstår, kontakta kundservice så hjälper vi dig.
På grund av tekniska problem kan vi inte visa din rabatt just nu. Den kommer dock att synas i bekräftelsemailet som du får efter att vi godtagit din beställning. Vi kan tyvärr inte hitta din rabattkod. Den kanske inte gäller längre? Du kan även kontrollera stavningen och prova igen.
En rabattkod kan endast användas en gång per kund. Om du har en giltig kod kommer rabatten dras ifrån totalsumman ovan. Vissa rabattkoder är individuella - därför reserverar vi oss för att dessa rabattkoder kan synas i din kassabild trots att du inte är berättigad. Om du inte är berättigad till rabattkoden kommer den inte att registreras på ditt köp vilket kommer synas på din orderbekräftelse.
Genom att lämna ett meddelande kommer din order att behandlas manuellt och leverans kan därför komma att ta längre tid.

2. Betala