0
Kundservice
Shoppingbag 0

Upp till 25% på plagg du behöver NU!     BACK TO ROUTINES

Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld som person är minst lika känd som modevarumärket med samma namn. Vi tänker kanske främst på herrparfym när vi hör Karl Lagerfeld, men det var först på sent 70-tal som parfymer kom in i bilden. Karl Lagerfeld är en känd designer i modevärlden. Han tillhör en äldre elit, men hans inflytande är fortfarande mycket levande. Vare sig du är nyfiken på kläder eller dofter kan du vara säker på att kvaliteten är den bästa. Här är ett märke som utstrålar säkerhet och stolthet. Och vill du dofta gott ska du kika på de parfymer du hittar hos oss.

Still going strong med Karl Lagerfeld
Karl Lagerfeld är mannen bakom ett av världens mest kända modemärken. Med kritvitt hår och svarta solglasögon har han gjort många avtryck och är idag en ikon inom modevärlden, en inflytelserik designer och chefsdesigner över flera stora modehus. Stilen är ren och genuin och speglar traditioner blandat med innovativa idéer. Karl Lagerfeld lanserade sin första parfym år 1978, Lagerfeld Classic. Idag finns flera dofter i sortimentet – hitta en som passar dig perfekt.

Visar sida 1 av 1
Det är inte bara doften Karl Lagerfeld har lagt ner tid på, designen på flaskan är noga framtagen. Med doft av bland annat lavendel och mandarin ger den dig en fräsch doft.