0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Just Junkies

Just Junkies är ett danskt modemärke som riktar sig till dig som gillar ledig klädsel med attityd. Deras filosofi är att alla ska ha råd med deras kläder och därför har de satsat på plagg som håller hög kvalitet men framförallt är prisvärda. Du som gillar att bara dra på dig det närmaste du kan hitta på morgonen ska satsa på att fylla garderoben med Just Junkies, det första du drar på dig då kommer vara snyggt varje gång. Med Just Junkies mjuka med vassa stil finns det risk för att du får mer än ett favoritplagg. Vi har flera av deras populära kläder, som tröjor, byxor och skjortor.

Bli hög på mode med Just Junkies


Det danska modeföretaget Just Junkies grundades år 2009 och hette då Denim Junkies. De var oerhört förtjusta i jeans och det var där deras karriär inom modevärlden började. Med stigande popularitet bland unga män har de med åren utvidgat sitt sortiment till mer än jeans och därför bytte de namn till Just Junkies. De tillverkar sina kläder i Europa och har satsat på att skapa plagg som har hög kvalitet och ett bra pris. Just Junkies har fokus på slim fit jeans med slitningar och snygga tvättar. Matcha med en t-shirt i softa färger och raka mönster. Enkelhet som lämnar ett rejält intryck. Jacka upp din outfit med nått från Just Junkies.

Alla behöver ett par jeans som sitter riktigt snyggt. Satsa på ett par enkla svarta till skjortan eller ett par trasiga jeans till dina sneakers. Släng på dig en schysst t-shirt eller tröja från Just Junkies och du har en riktigt vass outfit.