0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

JEANS JEANS JEANS

Jeans, jeans, jeans. Låt oss bara konstatera att det är en trend som för evigt kommer närvara, om än i olika skepnader. I vår är den raka jeansmodellen ett fortsatt vinnande koncept som denna säsong även ger utrymme för markerade knäslitningar. Stilen är tydligt 90-talsinfluerad med klassiska inslag av salt- och peppartvätten och en vidare passform. När det är dags för något nytt på fötterna gör du rätt i att investera i ett par nedtonade sneakers som överlåter uppmärksamheten till dina jeans.

TILL INSPIRATIONSSIDAN

HITTA DIN PASSFORM

Letar du efter de perfekta jeansen? Vi vet hur svårt det kan vara, men låt vår passformsguide hjälpa dig att hitta den perfekta passformen för just dig. Börja med att välja mellan skinny, slim, regular och loose, eller klicka dig in i guiden.SKÖTSELRÅD

Visst har vi alla minst ett par favoritjeans i garderoben? När det kommer till hur jeans ska skötas och tvättas finns det många teorier och ritualer, särskilt bland jeansnördar. Att vänta två år innan du introducerar dem för tvättmedel, eller att gräva ner dem i sanden och doppa dem i havet. Det behöver inte vara du! Som med det mesta i livet håller saker inte för evigt, men för att få dina favoriter att hålla så länge som möjligt har vi samlat en rad enkla förslag under våra skötselråd.


HUR TVÄTTAR MAN JEANS?ORDLISTA

Allt handlar om detaljerna och nu är det dags att lära sig allt om dem.

PLUGGA GLOSOR