0

  • Fri frakt och fria returer

  • 1-3 dagars leverans

  • 14 dagars ångerrätt

WINTER JACKETS up to -25%     SHOP NOW!

HAPPY HOLIDAYS!

MÖT VÅR STADSTOMTE; URBAN SANTA. Han presenterar veckans bästa erbjudande och guidar dig i klappdjungeln. Nedan har han t.ex. samlat ihop alla sina julklappstips så att du lätt kan navigera mellan väskor, grooming, presentkort och annat bra att ge bort.

Beställ innan kl. 14:00 den 20 december för leverans innan julafton*

* före kl. 14:00 den 19 december om du bor norr om Sundsvall eller på Gotland

Bytesrätt t.o.m. 15 januari

KRÄSEN KOMPIS?

Presenkortet måste vara presenternas present! Perfekt för en kräsen kompis eller när du bara har 10 minuter över till presenshoppingen. Dessutom behöver du aldrig bevittna den stela "åhhh... vad fiiiint"-minen.

KÖP PRESENTKORT

UGLY CHRISTMAS SWEATER

JULSÄSONGENS OUTFIT ÄR RÄDDAD! Här hittar du jultröjorna som definitivt kommer att vara en conversation starter på decembers alla glögg- och julfester.

KLAPPAR FÖR ALLA PLÅNBÖCKER


BYTESRÄTT

Vid alla julklappsköp gäller förlängd bytesrätt fram till 15 januari 2018
Fri frakt och fri retur
Köp nu - betala senare!

LÄS MER HÄR

Vi har julklappen till honom. Köp något extra fint till pojkvännen, sambon, brorsan, kompisen eller pappa. Vi har julklappstipsen till alla dina nära och kära. Julklapp är att visa uppskattning för allt gott under året som gått. Vad önskar de sig av tomten? Vet du inte, ingen fara vi har julklappstips för alla plånböcker, märken och priser.

Vem du än letar julklapp till har vi det mesta inom kläder, mode, skor, väskor, grooming, klockor och smycken. Med hjälp av vår jul-sida får du hjälp till att hitta de bästa presenterna och få inspiration.