0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - NOW UP TO 70%     SHOP NOW

Jim Rickey

En kreativ diskussion på en bar och en drink. Så började historien om varumärket Jim Rickey, som grundades av två svenska killar på en bar i Washington DC. De drömde om att tillverka tidlösa skor av hög kvalitet till ett rimligt pris och de lyckades. Deras märke, vars namn för övrigt är taget efter en drink, tillverkar eleganta och klassiska sneakers som kan användas till vardags eller fest. Hos Jim Rickey hittar du det där som kallas för ”less is more”.

Skor från Jim Rickey


Jim Rickey tillverkar sneakers i snygg design och av hög kvalitet. Modellerna är klassiska och designade i Stockholm. Kvalitet, hållbarhet och detaljer är viktiga egenskaper när nya modeller tas fram. För Jim Rickey är skor till bra priser lika viktigt som allt annat. I vårt sortiment hittar du många av deras skor och är du en man med smak för sneakers kanske detta blir ditt nya favoritmärke. Med en stilfull enkelhet är det svårt att inte älska dessa skor.

Även om besättningen på Jim Rickey numera är kända som arkitekter till ett av de mest levande varumärkena inom sportkläder, så har deras start inte varit allt för ljus. Dess medlemmar började ursprungligen med att arbeta tillsammans som säljare för några olika märken i skobranschen. Idag har deras varumärke etablerat sig som en pionjär inom sportkläder och kreativa samarbeten med centrala konstnärer och musiker under ledning av de två ursprungliga grundarna Henrik Standerth och Patrik Lakso. Jim Rickey erbjuder dig som är en sneakers-älskare ett par bekväma och exklusiva skor.