0
Kundservice
Shoppingbag 0

Upp till 25% på plagg du behöver NU!     BACK TO ROUTINES

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier har verkligen gjort sig ett namn i den franska modevärlden, idag är han en av världens ledande modeskapare och kan mäta sig med storheter som Versace och Armani. Han har levererat otaliga kläduppsättningar till kända filmer, dressat kändisar och skapat sitt eget klädmärke, givetvis under samma namn som sitt eget. Jean Paul Gaultiers kändisskap har ökat ytterligare under de senaste åren efter att varumärkets parfymer tagit världen med storm. Idag finns de i var och varannans badrumsskåp – och även i vårt sortiment.

Jean Paul Gaultier, modevärldens ”enfant terrible”
När Jean Paul började designa kläder fick hans skapelser fransmännen att sätta hjärtat i halsgropen. Under 80- och 90-talet var han något av en rebell inom modevärlden men idag åtnjuter han respekt inom kategorin haute couture. Det sägs att han älskar att provocera, att upphäva det konventionella och krossa stereotyper, speciellt inom den annars relativt konservativa modevärlden. Varumärkets herrdofter sägs göra detsamma och vara en blandning av fräckhet, tradition och manlig styrka.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.