0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Tre ikoniska t-shirtbärare

We Like

Från att ha varit en undertröja framtagen för den amerikanska armén, har t-shirten blivit det självklara basplagget i var mans garderob. Men det är skillnad på t-shirts och t-shirts, och inte minst på hur man bär upp den. Här är tre ikoniska t-shirtbärare att inspireras av.

Text: Karolina Arenhäll.

James Dean

Hollywoodstjärnan fick en hel värld att kippa efter andan när han tog t-shirten från underplagg till gatan. Nonchalant stylad med uppkavlade jeans, bikerjacka och en cigg i mungipan andades looken lika mycket rebell som hans roll i filmen ”Rebel with a cause”. Karriären blev kort, han hann bara spela in tre filmer innan han omkom i en bilolycka. Trots det blev han en av de stora modeikonerna. Tack James för tishan!

James Dean

Joey Ramone

Som sångare i världens första punkband Ramones la Joey Ramone grunden för det som skulle bli punkens stilsignum. Med sitt rufsiga hår och mörka solglasögon gav han

bandets standardgarderob: t-shirt, snortighta, slitna jeans och korta skinnjackor ytterligare en dimension. Punken har aldrig varit snyggare.

Joey Ramone

Bruce Springsteen

En t-shirt stylad med ett par jeans och en snusnäsduk var basen i Springsteens garderob. Få omslag är lika ikoniska som ”Born in the USA” där Bruce iklädd vit t-shirt instoppad i ett par slitna jeans står framför den amerikanska flaggan. Frågan är om någon vid 68 års ålder kan bära upp en t-shirt lika väl som bossen.

Bruce Springsteen

Sharing is caring

  Dela     Tweeta