0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Inspiration

Perfektion när konfektion möter denim

Our Friends

115 år i branschen: och Tiger of Sweden fortsätter leverera högklassiga kläder. Underlinjen Tiger of Sweden/Jeans släpper i vår en av sina starkaste kollektioner någonsin. Vi har valt ut fyra favoriter.

Text: Niklas Simonsson

1. GOLDIE

Jakten på den perfekta hoodien är över. Goldie är lätt oversized, men samtidigt optimalt avvägd. Varken för kort eller lång, inte för smal eller pösig. Den öppnar därigenom upp möjligheter på många användningsområden. Finns även i grått, för de som inte går all in på rosa.

2. EVOLVE

En jeansmodell framtagen med målbild att passa alla. Från knä och uppåt har extratyg adderats, för att undvika en passform som sitter alltför tajt kring lår och rumpa. Detta ger Evolve en ledig och smal siluett, lämpad till det mesta från sneakers till boots.

3. BENCH

Nylonjackan Bench är vårens coachalternativ. En klassiker som alltid kommer till användning. Kan stå emot en lättare regnskur, och när solen bryter fram viks Bench enkelt ner i väskan. Armarnas logoprint kontrasterar jackan snyggt genom en orange accentfärg.

4. PAC

Den långärmade t-shirten är oerhört underskattad. Pac är perfekt för de som överväger lager på lager även under sommaren. Den är tunn, mjuk och har en lättare nepsstruktur. Går att använda som basgrund till både t-shirt och skjorta. Eller varför inte köra den rakt av under skinnpajen?

SE MER PRODUKTER

Sharing is caring

  Dela     Tweeta