0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Flanellkostymen

Our Friends

Nu när de tunna ull- och linnekostymerna har hängts in i garderoben för vinterförvaring är det dags att plocka fram ett höstligare dito: flanellkostymen. Tiger of Sweden kommer med höstens skönaste kostym.

Text: Marcela Elofsson

DET RÅDER INGEN tvekan om att flanellkostymen är mjuk, följsam och förbannat snygg. Med en vävd, strukturrik och nästan lite hårig yta ger flanelltyget ullen lyster och djup som ger en lyxig känsla samtidigt som det har en värmande effekt. Perfekt för den som vill hålla stilen under höstens kallaste dagar. Delar man upp en flanellkostym passar kavajen otroligt bra att bära till ett par råa jeans och byxan får vilken collagetröja som helst att se tusen kronor dyrare ut.

TIGER OF SWEDENS nya kostym Lamonte baseras på Tigers smala klassiska passform men den nya modellen Lamonte är lite längre, har lite rakare axlar och bredare AMF-stickade slag. Det ger ett stoltare, mer maskulint och klassiskt uttryck. Korsar man det med Tigers smala signatursiluett får man en kostym som känns modern och klassisk på en och samma gång. Nu kanske ni undrar vad det har med flanell att göra? Jo, i höst kommer kostymen Lamonte både i ett grått och brunt flanelltyg som Stayhard såklart säljer. Vill man köpa enbart kavaj eller byxa går det lika bra.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta