0

SALE - NOW up to 70%     SHOP HERE

Inspiration

Stayhard.se Featuring HeatoN

Our Friends

Stayhard Magazine träffade Emil Christensen, kanske mer känd under namnet HeatoN i en fotostudio i Stockholm för en photoshoot. Emil ”HeatoN” är åttafaldig världsmästare i Counter-Strike och driver just nu det mest framgångsrika laget i hela Counter-Strike historien. Han är mannen som tagit e-sporten till en ny nivå.

Hur blir man bäst i världen på Counter-Strike?
- Det är en fråga jag får väldigt ofta, jag skulle säga att det som krävs först och främst är en riktig järnvilja! Du ska kunna träna fler timmar än alla dina konkurrenter, ha ett mål med din träning, och kunna ta åt dig kritik, sedan är talang en stor fördel!

Nu är du manager för ett av världens bästa CS-lag (Ninjas in pyjamas reds. anm) genom  tiderna - Hur är det att kolla på när killarna spelar? Är det mer press nu än när du själv spelade?
-  Skillnaden nu när jag är manager för NiP, kontra när jag spelade, är helt klart att man blir mer nervös. Det känns som hjärtat ska hoppa ur under många matcher. Det var dock något jag aldrig upplevde eller kände när jag spelade själv. När jag spelade kändes det som jag hade allt i mina egna händer. Men nu är det bara arbetet inför en match som jag kan påverka och sen är det upp till att spelarna. När dom är där uppe på scen är dom helt själva och jag kan inte göra mer.

Vi är grymt nöjda med photoshooten och bilderna.  Hade du någonsin en tanke på att esport-karriären skulle leda till ett modell-gig?
-  Jag är också sjukt nöjd med bilderna! Riktigt kul hur snyggt det kan bli med rätt folk runt omkring sig. Att min e-sports karriär skulle leda till modell-gig? Det hade jag aldrig kunnat föreställa mig i min vildaste fantasi! Men grymt kul att det blev som det blev.

Hur tycker du man klär man sig bäst i vår/sommar ?
-  Jag gillar att blanda business med casual, dvs. ha på mig kläder som funkar på jobbet men som också är snyggt om jag vill sätta mig på en uteservering med vännerna efter jobbet.

Hur ser sommaren ut för en esport-stjärna som dig?
-   Denna sommar blir det faktiskt otroligt mycket resande för min del. Det är flera turneringar runt om i världen och sen ser jag till att blanda upp det  med  några sköna semesterresor. Så i år blir det knappt någon tid hemma.

Det lag du coachar kallar sig NiP (Ninjas in pyjams) var kommer det namnet ifrån?
-   Namnet NiP kommer ifrån Pottis (spelare reds. anm) försök till att ta ett lite skönare namn tillbaka under 2001 när nästan alla lag hade seriösa namn som "Alpha Squad" och "ELITESNIPERS" eller liknande.

Vad är de viktigaste plaggen i din garderob?
-   Det måste absolut finnas ett gäng schyssta jeans och ett lager av snygga t-shirts.

Vem är din stilförebild?
-   Det är helt klart Beckham, han klarar bära upp varje stil han kört helt perfekt. Jag är inte tillräckligt modig för att köra så vågat som han gör, men han är kungen av stil. Han inspirerar mig och jag har lärt mig ett och annat av honom när det gäller att sätta ihop en outfit.

Var hittar du din inspiration förutom hos Beckham?
-   Lite var som helst ifrån faktiskt. Jag gillar att blanda riktigt stiliga plagg med något cleant och simpelt så att det både ser dressat ut men ändå casual och avslappnat.

Vi är oerhört stolta och glada att vi fått denna chans att jobba med en Världsmästare som dig, så stort tack!
-  Jag kan bara hålla med. Detta var en helt otrolig och ny upplevelse som jag hoppas folk kommer uppskatta. Jag är mycket stolt och nöjd med resultatet. Jag ska även passa på och dra en BIG shoutout till hela e-Sport communityn, ni är BÄST!

Fixa HeatoNs snygga stil med hans utvalda produkter. Som ny kund kan du även använda din nykundsrabatt som ger dig 15 % på hela köpet Hämta rabatten här

Sharing is caring

  Dela     Tweeta