0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Music erotica

Our Friends

En avslappnad streetstil med skandinavisk siluett. Uttrycksfulla kollektioner med bra passform och tydliga budskap är kärnan hos det svenska varumärket Somewear, som i höst bjuder på en färgbomb och starka prints.

Text: Pål Johansson

WeSC

SOMEWEAR HAR ALLTID stått med ena foten djupt förankrad i musikens klubbscen och den andra i modevärlden. Passionen sträcker sig från skivspelare och mixerbord till mode och fashion. Just där ligger en av varumärkets styrkor, enligt dem själva. Inspirationen till nya kollektioner och plagg hämtas inte sällan från vänner och resultatet blir kläder att bära när-, var- och hursomhelst.

SOM EN VÄLBEHÖVLIG reaktion mot årstidens normalt sett ganska mörka och murriga färgskala kommer vi i höstens kollektion från Somewear att få se mängder av kulörer. Blått, gult och grönt är de starkast lysande färgerna, utöver de mörka basfärgerna.
– Alla behöver våga ta ut svängarna och använda mer färger under hösten. Därför har vi i år satsat på plagg i pastellgul, blå och skönt gröna nyanser, säger Love Henriksson på Somewear.

NAMNET PÅ HÖSTENS kollektion är Music Erotica och bland nyckelplaggen märks exempelvis t-shirts med snygga prints, något som blivit lite av varumärkets signum. På byxfronten presenteras två nya, sköna passformer att utforska.
– Min egen favorit i kollektionen är en blå jeansjacka i en fin tvätt och worn out effect. Sedan är jag väldigt förtjust i den svarta Music Erotica-hoodien med gult tryck. Två självklara höstval, avslutar Love.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta