0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

En förväntansfull höst

Our Friends

Somewear är varumärket som startade på svenska västkusten, men som nu säljs i flera länder i Europa. Stayhard Magazine har tagit ett snack med Love Henriksson, en av Somewears grundare, för att prata om vad som händer just nu.

Hej Love, vad har hänt den senaste tiden på Somewear?
Vi är nyligen hemkomna från Kroatien där vi har hälsat på återförsäljare, träffat vår distributör för att planera inför kommande säsong och DJ:at på en Somewear- fest på stekheta beachklubben Hula Hula i Hvar. Vi har haft en bra första säsong för Somewear i Kroatien och vi ser mycket potential i landet och dess grannländer.

Så vad händer nu då?
Vi har precis börjat leverera vår nya kollektion till våra återförsäljare, vi kallar den ”Last night”. Man kan säga att hela kollektionen är lite som en tribute till känslan som ibland infinner sig efter en sen middag med goda vänner. Den där känslan när man vaknar upp med ett leende på läpparna och känner i hela kroppen att gårdagen verkligen var top notch.

Kan du berätta lite om kollektionen?
Vi har använt mycket sweatmaterial, både till underdelar och överdelar. På våra tröjor har vi mycket fotoprint med budskap som går i linje med kollektionen. Våra jeans är också superfina med underbara tvättar och worn out-effekter, vilket alltså är en slags slitning.

Har ni några personliga favoriter i kollektionen?
Ja, favoriterna är helt klart Cargo-byxorna! Men även den overallprintade hoodien och skinnjackan i bombermodell med dragkedja och tryckknappar.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta