0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Replay - De skönaste jeansen

Our Friends

Replay Hyperflex är kollektionen och resultatet av Replays vilja att tänja på gränserna inom denim. Här snackar vi jeans som verkligen karaktäriseras av den ultimata stretchen.

Replay

ATT TÄNJA PÅ GRÄNSEN är en del i Replays vilja att hela tiden ha en ledande position inom denim. Den här gången har tänjandet resulterat i Replay Hyperflex. Kollektionen innehåller innovativa produkter där känslan av smidighet står i fokus. Jeansen kännetecknas av hög elasticitet, återvunna material och förstklassig komfort. Den höga elasticiteten gör att du kan röra dig enkelt hur du vill. Samtidigt gör jeansens kvalitativa material att formen behålls även efter en lång tids användning.

DESSA FANTASTISKA EGENSKAPER påverkar dock inte utseendet som alltid är lika viktigt för Replay. Det är med en exklusiv känsla du bär jeansen. Bland de olika modellerna kan du välja mellan skinny low waist, slimfit regular och softly tapered leg. Välj också mellan olika tvättar, från mörka till ljusare toner. Det yttre skiktet av bomull är i samtliga modeller det som ger jeansen en äkta denim look. Att jeansen möjliggör en enorm rörelsefrihet blir särskilt tydligt när några av världens bästa fotbollsspelare får stå modeller samtidigt som de kaxigt trixar med bollen iklädda dessa förstklassiga jeans. Vi snackar om FC Barcelonas Neymar Jr., Gerard Piqué, Luis Suarez, Andrés Iniesta and Ivan Rakitić.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta