0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Inspiration

Rasmus Wingårdh: Lavage Léger

Our Friends

Stayhard följer under våren upp fjolårets uppmärksammade samarbete med designern Rasmus Wingårdh. Kollektionen som förra säsongen gick under namnet Lavage Foncé (mörk tvätt, reds.anm.) följs nu upp av en ljusare variant; Lavage Legér. Släpps exklusivt på stayhard.se under april.

– LAVAGE LEGÉR ÄR en naturlig förlängning av vad vi startade upp med Lavage Foncé – ”The yang to the yin”. På samma sätt som vi då bestämde oss för att utforska vad vi kan skapa inom givna begränsningarna i Lavage Foncé, så satte vi samma ramar här fast i det ljusa, berättar Rasmus.

LAVAGE LEGÉR ÄR franska för ”ljus tvätt” och detta har definierat färgskalan som består av nästintill pastelliga toner i offwhite, ljusgrått och ljust beige. Passform, kvalitet och rena linjer genomsyrar kollektionen på samma sätt som den definierade Lavage Foncé.

– ÄVEN HÄR EXISTERAR en balans mellan streetwear och tailoring, som en ständig påminnelse för mig själv att den på ett nästintill puristiskt
sätt är född ur min estetiska kärna. På samma sätt som Lavage Foncé, i mina ögon, var en perfekt harmoni mellan det tidlösa och det moderna, det vuxna och det unga, så har även Lavage Legér hittat den balansen.

– MIN VISION HAR alltid varit att se de båda kollektionerna existera i en perfekt harmoni mellan varandra. Och därav finns en tydlig liknelse mellan de båda kollektionerna; Mitt Yin & Yang, avslutar Rasmus Wingårdh.

LAVAGE LÉGER KOLLEKTION

Sharing is caring

  Dela     Tweeta