0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Kontrastrik höst

Our Friends

Det ärliga, rejäla och personliga varumärket med en tydlig kontrast mellan hårt och mjukt. Det är ledord som beskriver Proud Canadian och deras höstkollektion, som har den ena foten i vildmarken och den andra i storstaden.

Text: Pål Johansson

WeSC

MED INFLUENSER FRÅN såväl de djupa kanadensiska skogarna som storstadens pulserande folkliv har grundarna av Proud Canadian skapat ett varumärke med ett eget uttryck. Med stilsäkra kollektioner som blandar det råa och hårda med det mjuka. Ärligt, rejält och personligt är ledorden och med fokus på tydlighet i design och passform visar de på hur mode kan ge sig uttryck när man kombinerar medvetenhet med funktionalitet.

HÖSTENS KOLLEKTION BESTÅR av välarbetade passformer och den fina kvalitet som vi vant oss vid när det kommer till Proud Canadian. Inspirationen hämtas både från de amerikanska metropolerna New York och Los Angeles ghettokvarter som från den kanadensiska vildmarken några hundra mil norrut. Resultatet är en mörk höstkollektion med naturliga slitningar, genomarbetade detaljer och en färgskala som spänner mellan svart, vitt och grått. Ett brett sortiment med jackor, denim, hoodies, t-shirts och accessoarer i tydlig och ren design. Varma stickade tröjor, jeans i sköna passformer och t-shirts med snygga grafiska, kontrasterande tryck är några av nyckelplaggen. Just de sköna passformerna i kombination med riktigt bra materialval och genomarbetade detaljer i designen, som till exempel kontrasterande prints och sömmar samt naturtrogna slitningar, är något som genomsyrar kollektionen och har blivit lite av Proud Canadians kännetecken.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta