0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

En annorlunda vernissage

Our Friends

Somewear är märket som gärna går ett steg längre. Från förra årets lyckade modevisning tog man i våras steget att genomföra modevisningen som en vernissage.

" />

Inbjudan kom i form av ett pussel. De som lyckats lägga bitarna på plats infann sig på Stora teatern i Göteborg en kväll i januari. Efter mingel i puben bakom scen var det så dags. Publiken släpptes upp på scen, där de blickade ut över salongen där kläderna visades på olika sätt; upphängda som outfits i ramar eller som snygga fotografier. Ett uppträdande av dansare iklädda delar av vårens kollektion adderade till upplevelsen. Gästerna fick även själva vara kreativa genom att måla tavlor på stafflier som stod utställda i lokalen. Ett helt klart nytt och annorlunda sätt att ha modevisning på.

– Vi tycker att det är roligt att tänka nytt. Vi ville skapa en fusion av mode och konst och samla vänner, familj, samarbetspartners och kunder och dela med oss av vår vision för våren och sommaren 2015, säger Johannes Stenson på Somewear.

Våren och sommaren på Somewear är en fortsättning på förra året med spännande fototryck, kloka budskap, mönstrat och ett kamouflageprogram. Basen hos Somewear är t-shirts med kreativa budskap, men Love som ansvarar för designen berättar att de enfärgade t-shirtarna som är långsmala med arbetade detaljer är minst lika populära bland Somewears kunder.

– Folk kommer känna igen sig i säsongens kollektion. Den är väldigt vi, samtidigt som den bjuder på en och annan överraskning, säger Love.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta