0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Det stilrena smycket

Our Friends

Noggrant utvalda kvalitativa material. En unik produktions- process. Ett genuint hantverk. Ett stilrent smycke. Nic & Friends har fyllt ett tomrum i utbudet på manliga smycken.

Nic & Friends växte fram som en reaktion på avsaknaden av manliga och könsneutrala smycken med en personlig touch. Nicklas Fahlström och Daniel Jakobsson bestämde sig för att göra någonting åt saken. Resultatet blev en smyckeskollektion som bygger på det eleganta i den skandinaviska enkelheten. En motsats till de tunga och kraftiga smycken som ofta erbjuds män.

Det tog dock ett tag innan Nicklas och Daniel hittade exakt vad de letade efter. Faktum är att de fick resa till andra sidan jordklotet för att finna det: Småskaliga och oberoende hantverkare av fina silvervaror, som arbetar med metoder som är flera hundra år gamla.

Nic & Friends smycken går igenom en unik produktionsprocess av hög kvalitet. Varenda del av smyckena är gjorda för hand, vilket gör att varje exemplar har en unik touch. Sterlingsilvret bankas försiktigt för hand och de flätade, vaxade bomullstrådarna gör att smyckena är hållbara och tål vatten. Smyckenas stilrena karaktär gör att de passar oavsett om du är dressat klädd eller kör på en mer avslappnad stil. Skifta mellan olika utstyrslar utan att ta av dig armbanden – låt de bli en ständig detalj i din stil.

Konceptet med armbanden bygger på ”mix & match”, vilket gör att du enkelt kan variera dig mellan olika färger och modeller och samtidigt hitta dina favoritkombinationer.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta