0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Inspiration

Blandar det bästa

Our Friends

Byxan är basplagget när Mouli bygger den moderna mannens garderob. Med chinos i rena färger och linjer, som enkla men direkta penseldrag. Keaton Chino, hämtad ur deras purfärska kollektion, är ett perfekt exempel.

Text: Niklas Simonsson

MOULIS URSPRUNGSPUNKT ligger i korsningen där streetwear och en sofistikerat dressad look stämt träff. Genom att fånga det bästa av bägge världarna ger Eitil och Vemund Thorén Due, Moulis grundare och designers, män möjligheten att själva vara kreativa. Att stöpa sin egen stil, utan några egentliga begränsningar. Som att bära den blommiga bomberjackan ihop med ett par vita chinos, eller en grå sweatshirt med mörkgröna byxor. Allt är möjligt.

VÅRENS KOLLEKTION ANDAS djupt i friska retrolungor. Med inspiration från brödernas barndom, som tolkats av 2018 års kontexter och atmosfär. En slags nutidsnostalgi.

DEN ROSA RICKY Tee utstrålar en självklarhet att bli ditt komplement till resan in mot ljusare sommarnätter. Keaton Chinon kan med sin fantastiska passform och härliga material bäras vid såväl softare strandhäng som middag på lämplig takterrass.

BRÖDERNAS KREATIVITET ligger i blodet, då båda föräldrarna är konstnärer. Så konsten är en självklar klangbotten i deras liv. Den kan då och då rinna över lite in på modedelen, även om de två enheterna medvetet hålls isär. Mouli blir likväl, precis som konst, aldrig färdigt utan står under ständig utveckling. En pålitlig producent av byxor, tees och skjortor slitstarka nog att tåla livets prövningar.

PRODUKTER

Sharing is caring

  Dela     Tweeta