0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Mouli - Gränslandet mellan mode och sport

Our Friends

Under de senaste åren har Mouli utvecklats till att skapa tidlöst mode som håller i längden, både design- och kvalitémässigt. Moulis designers Vemund och Eitil Thorén ger oss en update om vad som pågår hos dem just nu.

Mouli

Bild: Mouli
Text: Linnea Lindblad

VAD HÄNDER PÅ MOULI JUST NU
– Vår kära agent, Welcome Agency, har flyttat till nya fina lokaler på Hornsgatan i Stockholm. Samtidigt har vi flyttat vårt kontor till Hammarby sjöstad där vi nu blivit ett större team som jobbar med varumärket och produktion. Det är med andra ord mycket nytt och kul som händer nu!

Vilka är de främsta styrkorna hos Mouli som varumärke?
– Vi arbetar väldigt nära våra kunder så vi vet vad de förväntar sig av oss. Vi vill kunna erbjuda våra återförsäljare personlig service och en varm känsla. Det är ju kallt därute och Mouli ska vara något personligt och fint.

Vad inspireras ni av när ni tar fram nya kollektioner?
– Staden och människorna runt omkring oss. Det finns intressanta uttryck överallt om man har ögonen öppna. Generellt hittar vi mycket inspiration i gränslandet mellan sport och mode.

Berätta om vårens kollektion!
– Vi har fokuserat på sporter så som amerikansk fotboll och olika nya urbana tendenser som vi ser växer fram. När vi var små åkte man skateboard, tränade basket eller fotboll, men nu när sport växer så snabbt är utbudet något helt annat. Det dyker upp väldigt mycket nytt och intressant hela tiden och det påverkar såklart kläderna vi har på oss. Färgpaletten är en mix av basfärger och metalltoner. Vi jobbar också med en bredare blandning av material än vanligt.

Finns det något guldkorn?
– Vår jeanskollektion har vuxit väldigt mycket den senaste tiden. Den här säsongen har vi några nya modeller som är supersnygga där Turbine Jeans är en av dem.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta