0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Konrad Olsson

Our Friends

Konrad Olsson, mannen som lämnade chefredaktörsposten på Plaza Magazine för att starta upp ett nytt koncept för manligt mode: Scandinavian MAN. Konrad har valt ut sina favoriter hos oss och tipsar om vinterns måsten.

Scandinavian MAN är ett nytt internationellt modemagasin och en lanseringsplattform för nordiska värderingar och varumärken. Under hösten har de genomfört lanseringsevenemang i New York, Los Angeles, och Stockholm, samt sjösatt en dagligen uppdaterad hemsida och en poddradioshow som kommer ut en gång i veckan.

01. ROCK

En stram enkelknäppt rock är ett basplagg i den skandinaviska garderoben. Danska Sand är duktiga på att välja snygga kulörer och spännande mönster. Och som alltid: se till att det är några procent kashmir i ullen.

02. POLOTRÖJA

En polotröja ska vara lätt i tyget så det inte blir för övermäktigt med allt tyg runt halsen. Ett stiligt mysplagg under vintermånaderna.

03. KAVAJ

Jag är en sucker för dubbelknäppt, och Rasmus Wingårdhs senaste varumärke Lavage Foncé levererar förstås. Denna har en snyggt skuren, avslappnad look som gör att de traditionella kritstrecken känns moderna. Måste ha!

04. SLACKS

Jag är inne på värdigt mörka toner denna vinter — svart, mörkgrått och mörkblått. Man bör ha minst ett par slacks i varje färg.

05. OVERSHIRT

Whyred är inne i en spännande fas, där de skapar en fin brygga mellan skräddat och avslappnat. Skjortjackan är här för att stanna och detta är en fin modell med dragkedja.

06. SNEAKERS

Ett par pressade sneakers som funkar till kostym är numera basvara i min garderob. Dessa svarta från nya, spännande varumärket Les Deux är diskret eleganta på exakt rätt sätt.

07. MANCHESTERBYXA

Manchester är helrätt i år och jag är väldigt förtjust i varumärket Uniforms for the Dedicateds hållbarhetstänk.

08. MÖSSA

Det är svårt att hålla stilen i håret när beanien åker av och på hela tiden mellan möten under vintermånaderna. Se till att ha en snygg mössa som väger upp hårkaoset.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta