0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Inspiration

Jacob Elordi

Our Friends

Jacob Elordi är killen från Australien som har gjort kometkarriär med sin roll som Noah Flynn i filmen The Kissing Booth. Stayhard fick chansen att träffa skådespelaren när han var i Stockholm för att delta på Stockholm Comic Con.

Jacob är i Stockholm för att besöka Stockholm Comic Con när Stayhard får möjlighet att träffa honom. Han framstår som vilken 21-årig kille som helst. Till en början verkar han lite nervös inför fotograferingen, men blir snabbt bekväm och pratar och skämtar under hela plåtningen.

Jacob är aktuell i filmen The Kissing booth. I filmen blir Jacob’s karaktär, Noah, och Elle, som spelas av Joey King, kära i varandra. Skådespelarna är också ett par i verkligheten. Jacob berättar att de är lyckliga tillsammans för att de båda får utrymme att gör det de tycker om.

Jacob berättar att han kan se sig själv i sin rollkaraktär, Noah Flynn. Viljan att vara cool och att samtidigt vara avundsjuk är något han kan känna igen sig i.

När vi träffar skådespelaren är han klädd i en svart läderjacka, svarta byxor, en mönstrad skjorta och vita sneakers.

Det är stjärnans första besök i Stockholm, och även Sverige. Förutom Ikea (som hela hans lägenhet är inredd med) och Swedish meatballs känner Jacob inte till något om Sverige.

Jacob bor numera i Los Angeles där han tillbringar sin fritid med flickvännen, Joey. Stjärnan är ursprungligen från Australien och berättar att han älskar och saknar sitt hemland, men känner sig ändå lyckligt lottad över att han har så mycket att göra hela tiden. Härnäst ser vi Jacob i nya HBO serien Euphoria, som har premiär 2019.

Jacob berättar att han vanligtvis reser ensam, men att hans syster denna gång kommit från Australien till Stockholm för att göra honom sällskap och att hon även nästa vecka kommer åka och besöka honom i Los Angeles.

På frågan om han känner till Svenskt fredagsmys svarar han nej, "Jag spenderar fredagskvällen ungefär som alla andra kvällar. Jag tar en öl framför tv:n och sätter på en film. Jag brukar börja vid ca kl 18:00 och brukar sluta först ca kl 03:00 på morgonen". Hans favoritfilm är The Dark Knight, men han tycker även om äldre filmer som East of Eden.

Att intervjua Jacob är lite som att sitta ned och prata med en trevlig och rolig polare. Jacob är glad och skämtar friskt med glimten i ögat samtidigt som han är mycket öppen när han delar med sig av sitt liv. Vi ser fram emot att se mer av honom i kommande roller.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta