0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Från stilla havet till mojave

Our Friends

En äventyrsresa längs Nordamerikas västkust med tre välkända destinationer som mål. Så ser inspirationen bakom Hilfiger Denims vår- och sommarkollektion ut.

Hilfiger Denim

De kallar den Westcoasting, kollektionen där djärva mönster och starka färger möter etniska influenser och tilltalande denim. Den är ett resultat av en resa längs USAs västkust, där välkända städer lever och andas i allt som varumärket nu har producerat.

Första stoppet är Las Vegas med dess bländande ljus och livliga sorl. Grafiska tryck från kasinoinspirerade motiv till blommor och camouflage är nyckeln i denna del av kollektionen, och den primära färgkombinationen utgörs av rött, vitt och blått med en touch av glitter och glamour. Nästa anhalt är Los Angeles, och tar man en promenad längs Sunset Strip kan man inte undgå att lägga märke till att här är det indigo och blekt denim som gäller. Detta har resulterat i en look som innefattar turkosa, mintfärgade och ultramarina nyanser, kryddad med orangea accenter.

Slutdestinationen är Santa Cruz, en plats som utstrålar en avslappnad och harmonisk attityd. Inspirerat av stadens berömda strandpromenad träder ljusa neontoner i orange och gult fram, och kombineras med 1970-talsinspirerade batikmönster, linne och blekt bomull.

Handla allt från Hilfiger Denim här

Sharing is caring

  Dela     Tweeta