0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Gabba - Mode på danska

Our Friends

Karen och Ole Madsen hade arbetat med textilier i över 20 år när de började leta nya utmaningar. Marknaden svämmade över av billiga och banala produkter, så de tyckte det var dags att introducera något nytt och banbrytande. Så föddes det danska klädmärket Gabba.

Mode på danska

Tillsammans med en lokal konstnär arbetade Karen och Ole hårt med att hitta ett coolt namn för sitt varumärke. Efter otaliga timmars brainstorming slängde någon ur sig ”Gabba”, och så fick det bli. Även om namnet inte har någon särskild bokstavlig mening, gillade de dess klang och var överrens om att en bättre gemensam nämnare för kollektionerna helt enkelt inte existerade.

Ända sedan den första kollektionen har Karen och Ole varit noga med att skapelserna ska ha en personlig touch. De talar till kunder som väljer att vika av från de senaste trenderna och klä sig i något säreget och unikt. Vilket inte allra minst framkommer i varumärkets slogan: Personal clothes for personal people. I dag, 18 år efter varumärkets födelse, är Karen och Ole bara två av många som arbetar med att plocka fram unika skapelser som tilltalar de djärva. Kanske är de allra mest kända för sina jeans som kommer i flera olika stilar. Nytt för denna säsong är linjen Rey som utgörs av jeans med låg midja och slimmad passform. Kollektionen har klassiska denimreferenser, men med fina, detaljerade sömmar.

Se allt från Gabba här

Fler Jeans från Gabba

Nerak

Lediga jeans i femficksmodell och vanlig passform

Iki

Jeans med smal passform och raffinerade detaljer

Jason

Jeans med morotspassform

Ricko

Jeans med mer volym vid låren, vilket ger dem en lös passform

Zak

Jeans med smal passform, fina detaljer och dragkedjor

Sharing is caring

  Dela     Tweeta