0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Adam Pålsson

Our Friends

Stilsäker skådespelare med stort intresse för svenskt mode.

Hur skulle du beskriva din stil?

- Enkel och klassisk. Jag tycker inte om att känna som en clown när jag. Det räcker ibland med en hatt för att jag ska känna mig som en clown. Så jag skulle kunna säga att min stil är bekväm, man ser snygg ut när man är bekväm och tycker att man själv är snygg.

Vilket är ditt favoritplagg?

- En bombarjacka från Acne, en svart som varit med mig i över 5 år. Det är typiskt mig, svart. Jag har oftast svarta jeans och svart bombarjacka.

Vilket är ditt bästa köp?

- Det får nog bli bomarjackan från Acne. Jag tycker det är härligt med kläder som slits ner tillsammans med sig själv. Man nöts ut tillsammans liksom. Tyvärr försvinner vissa älsklingsplagg spårlöst och sen ger jag bort lite förmycket utan att jag tänker på det. Det händer ofta att jag ser min brorsa eller min pappa i mina gamla favoritplagg.

Har du något favoritmärke?

- Oj, det finns ju så mycket snyggt och bra. Jag gillar verkligen Tiger of Sweden, Filippa K, Stutterheim, H&M och Homme Rouge.

Hur mycket tid lägger du ner på att fixa din vardagslook?

- Svårt att säga, men det är väldigt viktigt för mig. Jag vill känna mig välklädd och snygg. Jag tycker det säger något om en människas värdighet att man tar hand om sitt yttre och bryr sig om hur man ser ut. Min morfar bad alltid oss barnbarn att klippa håret i hans näsa och öron, han var också mycket noga med att alltid ha rakvatten och ta hand om sitt yttre. Det är nog från honom jag har tagit efter min syn att se och värdera mitt eget yttre. Det handlar om att ta sig själv på allvar. Kläder måste man ha på sig, precis som att man måste äta och sova. Då tänker jag att då är det lika bra att göra kläder till sitt intresse så blir livet lite göttigare.

Stilförebilder, har du några sådana?

- Den här frågan får jag ofta och jag tycker alltid den är så svår att besvara. Det är svårt för jag minns inte vad människor har på sig till vardags. Men just stilikoner, då tänker jag på alla oändligt snygga svartvita foton på David Bowie, Jim Morrison, Serge Gainsbourg och alla de där gamla rockikonerna och skådespelarna, de är mina stilförebilder. Men det är inte samma sak so att jag klär mig som dem till vardags.

Har du något signaturplagg?

- Just nu är jag helt inne på basplagg, mörka långärmade tröjor i Kashmir.  Kvalité är viktigt, en Oxfordskjorta är alltid snyggare än en kavajskjorta. Jag gillar plagg som jag kan skydda mig till vardags. En Oxfordskjorta kan bli som en rustning.

Vilket är ditt bästa stiltips?

- Stiltips är svårt, klä dig så att du känner dig snygg. Det viktigaste när man är på fest tycker jag är att man ska vara nyfiken på andra människor, gå inte runt posera, interagera istället. Det är vackert och sexigt att vara nyfiken på andra människor än sig själv.

Vilket plagg fixar en alltid en snygg festlook?

- Finns det något som skiljer fest från vardag? Man ska alltid klä sig snyggt. För tjejer finns det ju så många snygga klänningar. Det finns ingen riktig motsvarighet för oss killar. Det hade varit gött att kunna välja en snygg klänning när vi ska på fest så som många tjejer kan. Det hade varit sjukt gött. Men man kan ju alltid Crossdressa, så killar vi kanske ska våga bära klänning?

Sharing is caring

  Dela     Tweeta