0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Manligt bling bling

Our Friends

Janina Björnberg och Sofie Axelsson heter skaparna bakom astrid & agnes och a&a man, två varumärken med en förkärlek för smycken. Stayhard Magazine har träffat tjejerna som tycker att män bör bära mer accessoarer

a&a Man

Berätta om idén bakom astrid & agnes och a&a man - hur började allt?
Janina: Efter många års erfarenhet inom mode och hårdesign korsades våra vägar i en frisörsalong där jag blev klippt av Sofie. Där och då startade ett kreativt samarbete som skulle leda till att vi några månader senare reste till Asien och ritade och designade vår första kollektion. Det blev startskottet för varumärket astrid & agnes, och några år senare lanserades a&a man.
Sofie: Att det just blev smycken berodde på att vi båda tyckte att utbudet inte var tillräckligt stort. Vår målsättning blev då att designa smycken som står ut ur mängden. Ju mer varumärkena växte desto tydligare blev det för oss att även killar intresserar sig för
accessoarer för att förstärka sin stil.

Men det är inte ofta man ser män bära smycken. Vad beror det på?
Janina: Helt sant. Klockan är ofta den enda accessoar som män känner sig riktigt bekväma med. Men allt fler killar vill och vågar använda smycken för att utrycka sin personliga stil, och då gärna genom mer än bara klassiska silver- och guldlänkar. För oss är det då viktigt att skapa en kollektion som tilltalar både den vane och den ovane bäraren.

Vi vill att a&a man ska vara ett självklart val när de väljer ett smycke. Allt från välstruket dressat till rockigt och djärvt.

Se allt från a&a Man här

Sharing is caring

  Dela     Tweeta