0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Vad kan man göra på en första dejt?

Guides

Hitta dejten som sticker ut

Du har harvat dig igenom bio- och restaurangbesök, tagit alltför många fikor och öl på stan och promenerat mil längs vattnet. Du behöver inspiration och nytänk inför ditt fortsatta dejtande helt enkelt. Lugn och fin, vi har recepten för den perfekta första dejten!

Text: Pål Johansson

A och O för en lyckad första dejt är research. Innan du fått en hint av vad din dejt gillar kan det vara svårt att komponera den optimala dejten. Så på med detektivhatten och nosa runt!

Smek smaklökarna- En choklad-, vin-, öl- eller whiskyprovning kan vara ett passionerat inslag på första dejten, förutsatt att din dejt inte är dödligt allergisk eller hatar det ni testar. Lite njutning under första dejten är aldrig ett minus.

Hundtricket- Vem blir inte glad av ett litet fluffigt och sött djur? En tur till djurparken kan avdramatisera första kontakten och inspirera till kul snack. Se dock till så att djurparken har just söta och fluffiga och inte enbart raggiga och självmordsbenägna djur, då effekten lätt kan bli den motsatta.

Garva läppen av er- Ett besök på stand up-klubben eller showen med favoritkomikern har goda förutsättningar att lätta upp stämningen och få er att skratta ihop. Du får även ett kvitto på om er humor synkar, vilket är rätt avgörande om målet är ett kul förhållande.

Aktiva dejten- Bowling, biljard och minigolf är självklara val – boule, frisbeegolf och downhill-cykling lite mer otippade. Är ni båda träningsfreaks borde detta vara det självklara valet, kanske i kombination med lite bubbelbad och massage på den lokala spa-anläggningen.

Bake it ’til you make it- För många är just att få knåda ett av målen med dejten. Varför då inte starta med en deg och ta det därifrån? Börja botanisera loss bland lussebullar, hallongrottor och kärleksmums så hittar du garanterat bakverket för just er dejt.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta