0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Tre guldkorn till städer att besöka i vår

Guides

Känns det som att vintern aldrig kommer att ta slut? Tjuvstarta våren med en cityweekend! Vi har listat tre favoriter där vi mer än gärna går in vårskorna.

Text: Karolina Arenhäll

Lissabon

Lissabon

Med sina pastelliga hus och sin närhet till flera härliga stränder, är det inte konstigt att Portugals huvudstad har seglat upp som en ny weekendfavorit. Kulinariskt sett är Lissabon en riktig fullträff för dig som älskar fisk- och skaldjur. Är du istället korvfantast kan du njuta av inhemska korvar som salsicha och chorizo. Att portugiserna dessutom är hejare på vin gör inte saken sämre.

Edinburgh

Edinburgh

Whiskey, öl och gin – för dig som föredrar smakupplevelser i flytande form finns det få städer som slår Edinburgh. Dessutom bjuder Skottlands stolthet på en fantastisk second hand-shopping och en stadsmiljö med anor från medeltiden. Kort sagt den perfekta blandningen av intressant historia och skönt publiv.

Krakow

Medan resten av Polen slets sönder under världskrigen lyckades Krakow på något magiskt vis klara sig relativt helskinnad. Kvar finns den medeltida stadskärnan med trånga gränder och sköna caféer. Staden bjuder på ett fantastiskt nattliv med billig öl och vodkabarer i mängder. Men den största behållningen är ändå atmosfären. I kvareret Kazimierz har slitna husfasader bevarats och där ryms trendiga gallerier och restauranger.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta