0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Stayhard Magazine

Guides

Välkommen till ett rykande nytt nummer av Stayhard Magazine!

Vi på Stayhard brinner för personlig stil. Vår ambition är att du alltid ska kunna hitta ett nytt favoritplagg eller en ny accessoar att uppdatera garderoben med när du besöker Stayhard.se. I vårt magasin som kommer ut två gånger om året, vår och höst, samlar vi säsongens mode och artiklar inriktade på livsstil. Du håller just nu höstnumret i din hand, fullmatat med höstens trender samt tips på olika plagg att klä dig i under vår kyligare tid på året.

På omslaget ser du Kygo, Norges – och kanske Nordens – nu mest lysande stjärna, med hits som I see fire och Stole the show. Reportaget om honom hittar du på s. 42.

Nu till hösten drar SHL åter igång och är du hockeyintresserad – eller vill lära dig mer om hockey – ska du läsa vår SHL-special på s. 37. Ser du inte matcherna på plats, brukar tv-soffan vara en hot spot. I denna tronar vi även gärna när vi ska se på film. Kanske drar du en chansning på en titel som ”Snakes on a Train”. Den titeln är gjord av lågbudget- bolaget The Asylum, mer om dem och så kallade ”Mockbusters” kan du läsa om på s. 28. I allt från fikarasten till bilkön är det lätt att onyttigheter som läsk, godis eller glass slinker ner. På s. 80 kan du läsa om socker; vad det gör med kroppen och hur vi länge levt med skeva kostråd. Någon som gärna huserar i köket är kocken och krögaren Pontus Frithiof. Läs mer om hur det är att jobba som kock och hur du tar dig fram i branschen på s. 139.

Till god mat dricker många gärna god öl. På s. 130 får vi träffa ölfantasten Malin på Gryt-hyttans brygghus, som driver bryggeri i fjärde generationen. Långt från Grythyttan ligger New York – staden som alla älskar. Missa inte vårt kombinerade modereportage och resereportage härifrån. På modesidorna hittar du allt från det oborstade till det stilfulla. Vi har plockat upp några av de viktigaste catwalk-trenderna och vi har valt ut säsongens nyckelplagg i Stilguiden. Allt för att du som läsare och kund hos oss ska känna att vi på Stayhard ständigt jobbar stenhårt för att du ska kunna hitta kläder och accessoarer som du älskar och trivs i.

Trevlig läsning

Sharing is caring

  Dela     Tweeta