0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Så klär du dig coolt i streetkläder

Guides

Det krävs ett visst mått av fingertoppskänsla för att lyckas kombinera streetkläder på ett snyggt sätt. Gränsen mellan coolhet och stilmässigt magplask är hårfin. Vi guidar dig rätt i streetklädesdjungeln.

Streetkläder

Text: Pål Johansson

BÄR DEM MED STOLTHET. Det är bara att inse faktum – du kommer aldrig att se cool ut i ett plagg du egentligen inte trivs i. Nej, lita på din magkänsla och eget tycke och smak innan du går all-in på råden från trendgurus.

KOMPONERA MED OMSORG. Ett ogenomtänkt virrvarr av logos och stora tryck kan lätt ge ett smaklöst intryck som drar ned coolheten till nära noll. Har du aldrig stått på en bräda eller hatar rap kanske du bör undvika de streetmärken med stark koppling till subkulturer som skate eller hiphop. Sedan är det bara att inse att vissa streetkläder har ett bäst-före-datum, d.v.s. de gör sig helt enkelt bättre på en femtonåring än på någon som närmar sig 35.
Du kan dock hitta mängder av snygga streetkläder som med fördel kan kombineras med din vanliga outfit. Testa dig fram och addera schyssta t-shirts och tröjor, sneakers och kepsar till t.ex. jobbkavajen.

PUT YOUR HEAD INTO IT. Huvudbonaden har en framträdande roll inom streetstilen. Men även här krävs ett visst mått av känsla. Alla ser inte lika tuffa ut i en viss typ av keps, mössa eller hatt. Som tur är så kommer dessa accessoarer i en mängd olika utföranden och modeller, så oddsen är goda att hitta en variant som matchar din huvudform och stil.

VÅRDA DINA SNEAKERS. En avgörande del av streetoutfiten. A och O är att vårda dem väl och hålla dem hela och rena. Ett par snygga sneakers funkar till i stort sett vilket tillfälle som helst, så se till att ha ett gäng att variera mellan.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta