0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Packa väskan smart inför resan

Guides

Fyra smarta knep för en smart packning

Väskan pressas till bristningsgränsen och när du väl kommit fram väller det ut en skrynklig hög med rätt onödiga plagg. Känner du igen dig? Vi har de smarta knepen hur du packar väskan på rätt sätt.

Text: Pål Johansson

Många av oss har en tendens att packa för mycket, för onödigt och helt fel. Här är fyra tips som gör dig till en smart packare.

1. Listig packlista- Handen på hjärtat, hur mycket kläder behöver du egentligen för veckan på Ibiza eller helgen i London? Gör en dagsplan och skriv ned hur många plagg som kommer behövas. Skippa alla om och men och tänk istället less is more! Tvättmedel finns även i andra länder och plagg som saknas kan alltid köpas på plats. Vem vill kånka runt på en 30-kilos polarexpeditionsväska när allt som behövs är en weekendbag?
2. Rulla en feting- Glöm vikning – för en smart, skrynkelfri packning är det rullning som gäller. Om du rullar kläderna så sparar du både plats och eventuell stryktid. För korta resor kan du baka ihop hela packningen i en enda rulle, med tandborste, deo och annat smått i paketets inre.
3. Skor is the devil- De där extradojorna tar mycket plats i väskan. Men om du absolut inte kan vara utan dem så bör du utnyttja utrymmet inuti och fylla dem med strumpor och annat som får plats.
4. Förpackningspackning- Skippa alla stora förpackningar, och satsa istället på små reseförpackningar, linsetuin och burkar för det nödvändigaste. Vi lovar att du inte kommer att behöva 500 ml schampo på en veckas semester.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta