0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

10 oväntade sätt att bli en svärmorsdröm

Guides

10 oväntade sätt att bli en svärmorsdröm

Det är söndag och åter dags för den mardrömslika middagen hemma hos skräcködlan, svärmor. Vi har tio enkla knep som kommer förvandla dig från otrevligt hatobjekt till svärmorsdröm.

Svärmödrarna är givetvis som folk är mest, vissa är lättflirtade medan andra är extremt svårcharmade. Här är tio tips som borde mjuka upp även den kyligaste svärmor.

1. Bjud på middag - En egenlagad och påkostad trerätters ger många svärmorsdrömspoäng och kan vara ett säkert kort för den matintresserade svärmodern.

2. Visa hantverksskills - Erbjud dina tjänster som att byta däck, rensa avloppet eller måla om fasaden.

3. Skriv en svärmorslåt - Gör verklighet att artistdrömmarna och börja med en låt till svärmorsan.

4. Åk på kryssning- Ta med svärmamsen på en kryssning och få lite egentid, kryddat med billig sprit och mogendans.

5. Köp en present - Alla gillar presenter, så även iskalla svärmödrar.

6. Baka kaka - Även om hon själv antagligen är awesome på bakverk så kan det aldrig skada att bjussa på en bullpåse eller två.

7. Svärmorsplugg - En svärson som kan sin svärmors intressen och värderingar ligger alltid bra till. Så ta en lär-känna-svärmors-kurs.

8. Visa ansvar - Bli en god medborgare som bryr sig om miljön, hjälper tiggare, skaffar ett gäng fadderbarn och matar svältande djur.

9. Spola kröken - Är svärmodern absolutist eller tveksam till alkoholens positiva egenskaper så kan det vara läge att pausa det hårda festandet, i alla fall temporärt.

10. Var en schysst snubbe - Den viktigaste och lättaste vägen till framgång. Om du är en magiskt bra pojkvän och tar hand om svärmorsans dotter eller son på det bästa möjliga sättet kan vi garantera att du kommer blir en fullfjädrad svärmorsdröm.

Text: Pål Johansson

Sharing is caring

  Dela     Tweeta