0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Inspiration

Winter stories - Part two

Editorials & Style

Decemberkylan har dragit in över staden och festsäsongen har börjat. Tackla vinters festligheter med stil. Tillsammans med modeprofilerna Andreas Wijk, Kristian Korlevski & Philip Conradsson tipsar vi om kläderna du behöver för decembers alla partytillfällen.

Foto: Stefan Snyman
Modell: Andreas Wijk, Philip Conradsson, Kristian Korlevski
Styling: Dios Mio
Hår & Make: Evelina Andersson

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

POLOTRÖJAN ÄR ett säkert kort även i år och den kan matchas med den mer dressade kostymbyxan men passar lika bra till avslappnad denimlook.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

SNEAKERS TILL FEST är helt rätt. Genom att addera ett par sneakers till kostymen skapar du en avslappnad, men stilig look. Väljer du en snygg, neutral och mer dressad sneaker så funkar de perfekt till en informell kostym. Kombinerad med en ledig polotröja eller en enkel t-shirt blir detta en svårslagen kombo som funkar vid de flesta tillfällen. Är du redan en sneakersnörd inser du vikten av att hålla dojjorna spotless, rena och välvårdade.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

DEN PERFEKTA KOSTYMEN är den som förvandlas beroende på vad du matchar till den. Oavsätt om du önskar att få till en ledig eller formell look så fungerar kostymen. Matcha den med dina finaste sneakers och en polotröja eller t-shirt för att skapa en ledig look eller gå på det säkra kortet och matcha med en enfärgad skjorta och slips.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

DET FINNS MÅNGA klocknördar där ute. Vissa samlar byrålådor fulla med billigt krafs medan andra lägger mindre årslöner på sina. Men valet av armbandsur är inte det lättaste, speciellt inte om man vill att det ska funka med resten av din outfit. Som med allt annat så gäller det att du väljer en klocka du är bekväm med och tycker är snygg. Vilken typ av urtavla eller urverk du väljer är givetvis en smaksak. Vissa föredrar klassiska mekaniska urverk i den exklusivare prisklassen medan andra föredrar en billigare Quartz-variant, som mäter tiden med hjälp av kvartskristaller, och finns i mer vågade färgkombinationer och utföranden. Läs mer om hur du väljer rätt klocka här.

Sharing is caring

  Dela     Tweeta